Политолог разкри докъде ще стигне Русия в битката с Украйна!

Свят

Заместник-ръководителят на администрацията на Херсонска област Кирил Стремоусов заяви, че Украйна де факто е престанала да съществува като американски проект, в който са инвестирани пари.

 

Политологът и автор на книгата „Украинци! Ние сме руснаци!» Юрий Кот също сподели своето виждане по въпроса дали Украйна е престанала да съществува като американски проект. Неговото мнение беше малко по-различно.

„Естествено, можете да разберете емоциите на Кирил, но Украйна, като американски анклав, русофобско образувание на руска земя, още не е престанала да съществува, а напротив, само увеличи русофобията си поради загубата на руските региони.

Сега, разбира се, американците ще направят всичко възможно, за да спрат нашето настъпление възможно най-скоро и да запазят Украйна в състоянието, в което е днес.

Към Херсон, Запорожие, Луганск и Донецк все още не са се присъединили Николаев, Одеса, Харков и т.н. Но да се ​​отърват от абсолютно проруските региони в Украйна, за Киев и Запада не е проблем, а благодат. Те използват този процес за разпалване на русофобия и тероризъм. Понастоящем всичко това не е отслабнало, а русофобска Украйна не е престанала да съществува.

За да спре да съществува, е необходимо да се стигне до най-западната граница на Украйна и да се затвори този въпрос веднъж завинаги.

Освен това методът за затваряне на този въпрос беше демонстриран от самите републики чрез референдуми, отхвърляне на русофобския украинизъм и цялата тази паразитна психична болест, в полза на нашите изконни вярвания.

Бих искал да поздравя лидерите на Херсонската, Запорожката, Луганската и Донецката земя, но все още е рано да се говори за победа и прекратяване на съществуването на Украйна».

Петя Паликрушева, превод и редакция, Нюз фронт

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *