Помните ли Искра Фидосова? Тежка мъка споходи герберката, вижте защо рони сълзи

България отблизо Лайф зад паравана

С нова изгора се появи съпругът на легендарната юристка от ГЕРБ и бивш председател на парламентарната група на партията на Бойко Борисов Искра Фидосова – бившият футболист на „Раднечки”- Пирот, Томислав Живкович, съобщава в последния си брой в. „Уикенд”.

Тайнствена красавица с руси букли е заела мястото на Фидосова в семейното огнище, а Живкович вече не се и крие от познати и приятели, че има нова тръпка.

 

Младата двойка бе забелязана в Амстердам, където Живкович решил да заведе хубавицата. Двойката се снима с горещи прегръдки до лехи с прочутите холандски лалета, а Живкович решил нарочно фотосите да са направени пред оформени като сърца поляни.

От години сърбина е плътно до съпругата си Искра, въпреки слуховете за разлъка помежду им, но наскоро бившият футболист решил да покаже истинската си любов. Хубавата руса дама, която се прегръща сластно с бившия съпруг на Фидосова, имала и далеч по-свободен дух от монтанската юристка.

„Вече наистина мога да си позволя да си пуша на спокойствие”, разкрива Живкович пред приятели. Пастрокът на сина на Фидосова, Франсоа, от години има страст към никотина, който правистката от Монтана недолюбвала. С новата дама бившият футболист можел да си позволи волности с цигарата и красавицата не го хокала за нищо.

Въпреки че е влюбен в нова хубавица, Томислав не е спрял да се занимава с бизнеса, с който с Фидосова вече изкарват пари – семейният ресторант „Епруветката” в Монтана. Именно там бе и кръщенето на внучката на юристката – Ирина, плод на любовта между Франсоа и съпругата му Лора.

Малцина знаят, но Искра Фидосова е била еталон за женска красота преди години. Красавица на младини, спортистка и дори художествена гимнастичка, тя претърпява инцидент след раждането на Франсоа, кръстен на дядо си Фидос Искренов.

Красивото момиче е жертва на лекарска небрежност и заради неправилно поставени инжекции наддава драстично на килограми. Въпреки това успява да завърти главата на красавеца от Сърбия и върл цесекар Томислав, който е до нея неизменно и въпреки трусовете в кариерата й.

Днес обаче Живкович е решил да се отдалечи от благоверната в личен план и между него и Фидосова остава само стопанисването на ресторанта им в Монтана.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *