Последно предупреждение: Русия унищожи щабът на украинската групировка в Донбас!

Свят

Руската армия предприе атака с ракета „Оникс“ от комплекса за брегова охрана „Бастион“. С един единствен прецизен и свръхточен ракетен удар руската система обезглави украинската групировка.

 

Атаката беше насочена срещу военни инфраструктурни обекти на Въоръжените сили на Украйна в Донбас.

Унищожен е щабът на групировката на украинските войски, който се намирал в района на селището Шахтерское. Унищожени са до 40 военнослужещи, 5 бронирани машини и автомобили с различно предназначение.

Както споделят руските военни кореспонденти, това е последното предупреждение на руската армия, което е отправено към украинската групировка. Припомняме, че преди началото на руската специална операция тази групировка бе разположена на границата с Донбас с цел да атакува народните републики и да си върне размирния район.

Сега, само месец по-късно тази мощна шейсет хилядна украинска групировка вече е обкръжена от руските войски и няма никакъв друг шанс за спасение, освен да се предаде. В противен случай първо ще заработят ракетите, а след това танкове, бойни хеликоптери  и спецчасти ще довършат останалото.

Няма да се измъкне никой, който не е развял бяло знаме. А бандеровците и националистите, които успеят да се предадат, ще бъдат съдени по най-строгите закони на руското правосъдие.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *