ПП са извършили престъпление върху намерението за престъпление!

България отблизо

Те му казват от парламентарната трибуна, че меморандумът е най-голямата корупционна схема, Киро се хили като многополярен.

Най-големият скандал около меморандума с Джемкорп е, че този меморандум е опасна дилетантщина, написана безконтролно от схемаджиите, чиято цел е да позволи всяка хрумка за източване на милиарди да се реализира във всеки един следващ момент. Меморандумът обхваща всичко възможно, практически цялата енергетика, и прави опит да се придвижат решения за промяна на архитектурата й.

Всъщност ПП бяха тежко ползвани от външния фактор за пробиване на енергийната ни сигурност, структура и устойчивост с непопулярни решения, които други правителства не биха си позволили дори да помислят, камо ли да придвижат като решения.

Меморандумът е еманация на политическата алчност и безотговорност, които са извън всякакви правила. Еманация на корупцията в гигантски размери без оглед на съобразяване с никого и нищо. Сламените кукли бяха завлекли държавата към дъното, за щастие само на хартия, не им стигна времето да реализират плана си в действителност. Въпреки това щети са нанесени.

Колаборацията между местни пишман олигарси и външни ненаситни за грабеж на ресурси фактори е ужасяваща.

Харесва ми, когато Искрен Митев защитава ПП от трибуната, защото влошава много тежко положението им. Прави ги карикатурни. Опитът да се неглижира меморандумът като неслучил се, хартиен и необвързващ е престъпление върху намерението за престъпление.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *