Проф. Витанов: Българските пумпали опитват да ни лъжат, а Русия напредва въпреки НАТО

България отблизо

Проф. Николай Витанов даде кратка информация за политиката и войната за 07 август 2023 г. Ето какво написа математикът в профила си във Фейсбук: 

 

Да видим какво става в началото на новата седмица.

Българската политика.

Кукленото шоу.

Невежеството е сила!

Обаче е сила, защото зад кулисите са го навели го лашкат в отговаряща на интересите им посока.

Вижте ги, добре ги гледайте. Запенили са се, въртят се като пумпали, играят ви сценки, вдигат пушилка до небето, за да не се види истината. А каква е истината? Убил човека, пуснали го и след година убил още двама. Писах ви, че има съдии, които пускат убийци на свобода. Е, няма ли? Какво е заключението? Векторите им са наведени. Кой ги е навел и защо ги е навел? Писах ви – обществото трябва да се отслаби максимално като му се нацвъкат малцинства, ревящи за привилегии ( не за права, за привилегии).

Ето – убийците в тая държава имат привилегии – убиват си и си ходят на свобода, бягат си от държавата и никой не ги спира. Съдебната система е проядена и сега тия, дето я проядоха, протестират, че за нищо не става. Пушилка, за да продължава Кукленото шоу. Готови за шкембепльоскане по команда.

Следващата сценка от Кукленото шоу – оране на земята с наведени вектори – 100 БТР-а за Украйна (безвъзмездно разбира се). Я да напиша за десети хиляден път Великата доктрина:

Намери глупак да ти реализира интересите за собствена сметка.

Реализират ли се така чужди интереси за наша сметка? Реализират се. Кой е глупакът- Ние. Удължаваме ли войната с нашите безвъзмездни доставки? Удължаваме я. Безвъзвратните загуби са 3-ма украинци ва 1 руснак. Допринасяме ли за избиването на мъжкото население на Украйна? Допринасяме. В чий интерес е това? В интерес на тези, които искат да отслабят Русия на всяка цена, дори и с цената на всички украинци.

Кукленото шоу продължава. Защо продължава? Отговорът е прост – върховете на българската политика са овладени от консорциуми с антибългарска насоченост. Консорциумите съдържат хора с наведени вектори, чиито върхове орат земята и обслужват чужди интереси. Начинът да се борите с това е като създавате вие консорциуми, които да изместят тези наведени консорциуми. Друг начин няма.

Писах ви – много ги е страх от вас. Затова гледат да ви отсрабят и разединят, като ви нацвъкват наведени малцинства, парадиращи за привилегии.

Не се ли организирате, ще продължат да ви убиват и да ви грабят. И ще ви пускат пушилки – Куклено шоу, псевдопротестиращи, готови за шкембепльоскане по команда и други такива. Нали ги гледате? Пример – шкембепльосни срещу Бойко Борисов! Готово шефе – шкембепльос на павето срещу Бойко Борисов. После – целуни Бойко Борисов малко под кръста отзад, че станахме аверчета!

Готово шефе – сега ще целунем едното място, готови сме да целунем и другото място (нали така беще според класиката). И помнете ми думата – пак ще дойде денят, когато ще бъде подадена команда – Шкембепльосни срещу Бойко Борисов! Вече не сме аверчета.

Кукленото шоу на консорциуми с наведени вектори, чиито върхове орат земята. Пушилка след пушилка. Гледайте. Отбелязвайте „интимните връзки“ в Кукленото шоу. Много са интересни. А най интересни са конците и навеждането. Гледайте как се прави и се учете.

Да видим сега войната.

Войната е мир!

Никакво спиране на войната. Я-а-а, колко проблеми решава и колко проблеми потиска. Направете си списък сами и ще видите, колко полезно нещо е войната. Ако пропуснете нещо, отворете дядо Маркс и попрочетете.

Да видим сега какво става по фронтовете и сбъдват ли се прогнозите

И тъй – ден 87-ти от Големия юруш. Ден 25 от месец 3 на юруша. Нещата си се развиват според прогнозите. А ти са:

1. Очакванията за третият месец на юруша са системата „Таракан“ да продължава да гърми в плътните руски отбранителни линии, украинските загуби в Големия юрушв края на третия месец да достигнат 90 000 човека безвъзвратни загуби (убити и тежко ранени), 450 танка, 450 оръдия и 900 бронирани машини. Това ви беше прогнозирано поне месец преди началото на Големия юруш, нали така.

Системата „Таракан“ си гърми пред очите ви. Американският генерален щаб е недоволен, че украинската армия не прилага наученото. Но наученото ще я утилизира много бързо, защо срещу нея не стоят селяни, размахващи вили, а нещо друго. Затова украинците се върнаха към системата „Таракан“, която си гърми всеки ден, но поне загубите са по-малки.

Прогнозата по отношение на техниката вече е преизпълнена. Чакаме опита за Голям напън за отпушване на Големия запек на Големия юруш, че да се изпълни и прогнозата по отношение на загубите в пушечно месо. Ще има ли сега Голям напън или няма да има? Досега , украинските загуби са огромни, а първата руска отбранителна линия още не е пробита.

Големият запек ви беше прогнозиран още преди да започне Големият юруш, нали така. Прогнозиран Голям запек – наличен Голям запек. Загубите са толкова огромни, че Големият напън се спихва. Е, значи Големият запек продължава.

Появиха се данни, че от 4 юни насам, украинските загуби са 47 000 души. Ако тези са убитите, то безвъзвратните загуби са над 100 000 души и прогнозата за 90 000 души безвъзвратни загуби е изпълнена. Знаете състава на тези 90 000 – 30 000 убити и 60 000 ранени така, че да са небоеспособни.

Руски загуби – три пъти по-малки в техника, до 5 пъти по-малки в жива сила. Я да го напиша с големи букви, че има някои дето така четат, че това го пропускат.

РУСКИ ЗАГУБИ – 3 ПЪТИ ПО-МАРКИ В ТЕХНИКА, ДО 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ЖИВА СИЛА.

Това развитие на събитията ви бе прогнозирано мно-о-о-ого отдавна. И мно-о-о-о-го отдавна подобни сметки са направени и в американския и в руския генерални щабове. Там добре се знае, че интензивната утилизация на украинско пушечно месо може да продължи поне да края на годината.

Така, територията ще се поразчисти от украинци, но все пак ще останат някакви, защото каквото остане от Украйна след края на войната ще трябва да си плаща заемите. Е, заемите може и да ги поопростим, но за сметка на това слагаме ръка на природните богатства, каквито са останали. Затова няма да променяме ориентацията на съответните вектори на украинската страна.

И като така,– продължаваме да гледаме месомелачките. Като почне да свършва пушечното месо, ще пуснем в действие сценария „Салфетка“.

С две думи – текущия сценарий е – Разчистване на Украйна от украинци. Следващ сценарий – Салфетка. Но нека да дойде 11 август, след тази дата ще коментирам повече.

Накрая за днес – пропагандата.

Големият юруш продължава да отива на провал. Ама яко отива на провал. Беше ви прогнозирано; Загубите на украинската армия са гигантски. И това ви беше прогнозирано. Юрушът няма да спре след третия месец. Само дето няма да има сили да е голям. Трябва да сте сигурни , че такива прогнози за юруша са били направени и в американския и в руския генерален щаб преди юруша да почне.

Обаче юрушът си върви и не спира – целта е изтощаване на Русия. И още намаляване на броя на украинците на територията на Украйна. После ще видим – салфетка, тай-онуй, ще се оправим. Единият тиранозавър ще хапе територия. Другият ще получи три синджира роби да му работят и подчинение на европейската икономика. Че що да спира тая война. Та прогнозата по същество вече я знаете

Разчисти територията от украинци – Изтощи Русия, колкото можеш – Ам, ам територийки – Три синджира роби.

Нещо неясно да има тук? Текущ сценарий – Разчисти територията. Бауцари от всички страни, изпълнявайте сценария. Поддържай утилизацията на украинско пушечно месо! Прати безвъзмездно БТР-и и други подпомагащи утилизацията средства. Изтощавай Русия!

Интелигента политика, нали? Той Витанов да си говори, че ни трябва по-интелигентна политика. На нас векторите са ни наведени, а Великата доктрина гласи

Намери глупак (с наведени вектори), който да ти реализира интересите за собствена сметка.

Я да видим какво става по основните пропагандни направления.

1. Ей сега ще пробием първата от трите отбранителни линии на руснаците. А, днес ще има пробив, а утре ще има пробив, а пробив все няма. Пропагандна кауза пер дута – и след 87 дни първата отбранителна линия не е пробита. При това следва и да се мълчи, че втората отбранителна линия всъщност е основната такава.

А краят на третия месец на юруша идва и прогнозата на Витанов тръгва да се изпълнява със страшна сила – както качествената, така и количествената Е, има още 5 дни да се промени нещо. До края на тая седмица. Да видим. Пък на 11 август ще коментираме изпълнила ли се е прогнозата на Витанов или не. Часовникът тиктака. Тик-так, тик-так, 11 август идва.

2. Русия трябва да бъде изтощена. Това е крайната цел на войната. Обаче траекторията, по която се върви към целта си е направо тъпа. Изтощаването не върви на добре, руската икономика не е на колене. Санкциите премахнаха конкуренцията за руските фирми и сега те растат с бесни темпове.

Повтаря се историята с блокадата на Англия от Наполеон. Пише Витанов, че няма да стане, а тия с наведените вектори бауцат насреща. И каква стана тя? Предателство в собствените редици показва, че Витанов е прав! Световната банка, моля ви се, си позволи да направи ранкинг на държавите по РРР. И в този ранкинг Русия заема …. мизерното 5-то място, преди Германия и малко след Япония. Леле-е-е-е-е, колко ефективни са санкциите! Абе, тоя проклетник Витанов как пресметна, че санкциите няма да са ефективни. Как ги прави тия неща?

3. Руската армия съсипва систематично украинската инфраструктура. Европейски и американски пари текат нахалост там, за да държат пациента на системи. Зер, намерил се е, да кажем юнак, а не другата дума, който се хвърля да отслабва Русия. Но понеже не може и той систематично да унищожава руската инфраструктура, дай ще го караме на пропаганда. Петролен танкер атакуван значи, велико постижение.

КО бЕшИ тероризъм? КО бЕшИ сомалийски пират? Значи – от едната страна – систематично унищожаване на инфраструктурата, от другата – някоя и друга пропагандна атака. И как ще свърши това? Ами, тя, инфраструктурата не е безкрайна

И тай, юрдечета мои, остоват ви още 5 дни да викате

…..Предател! Мислопрестъпник! Евразийски шпионин! ….

То, за да разбереш Витанов, трябва да имаш подходящ софтуер в оперативната памет. Ако са ти заредили софтуер на компанията „Микронавеждане на вектори“ и софтуер на компанията „Макронавеждане на вектори“, то няма място в остарелите чипове на оперативната им амет за нещо друго, например за софтуер на фирмата „Сериозни анализи по американски“.

Тъй, че

…..Предател! Мислопрестъпник! Евразийски шпионин! ….

Пък на 11 август – па-а-а-к – човки в калта, прогнозата на Витанов па-а-ак, ще излезе вярна. Ако до края на седмицата украинската армия не вземе да пробие първата руска отбранителна линия и после – втората руска отбранителна линия и накрая – третата руска отбранителна линия. Значи, горе – долу, трябва да пробива по една отбранителна линия на ден.

Е, ние, дето се занимаваме с теорията на вероятностите, знаем, че когато очакваш да спасиш кожата чрез събитие, чиято вероятност да се случи е равна на почти нулевото число Р, то кожата ти заминава с вероятност 1-Р. Например Р=0.000001. Колко е 1-Р? А какво е практическа единица вероятност? Ще си говорим след 11 август, нали така, подкрякващи юрдечета мои.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 379 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 482 дни. 15 месеца са 455 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия. Между другото 16 месеца са 485 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва. А колко ли ще станат месеците след 3 дни?

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *