Проф. Витанов: В България се настаниха Оруеловски плашила! Ще ви предават, докато не ги изгоните!

България отблизо

„Днес, въпреки цялата каша и затъването на българското общество в блатото на некадърността, за мен е весел ден. Знаете, че по време на Ковида три години не можех да публикувам нищо от това, което правех като методология.

От това страдаха и хората, които работеха с мен. Крякащите юрдеци използваха тая работа и говореха, че Витанов бил шарлатанин и че не можело математика да се прилага при анализ и за прогнози на тази пандемия.

След като изтекоха трите години, започнаха да се появяват и публикациите на Витанов. Както ви е обещано, всичко се публикува на Запад. Тук няма да се публикува и една буква. Днес е поредният ден, в който канчетата на юрдеците ще бъдат набити с поредната публикация. Ето ви я ТУК!“, с тези думи математикът проф. Николай Витанов започна своя ежедневен коментар за случващото се у нас и по света.

„Както виждате, има и методология за изчисляване на разпространението на два варианта на вирус сред една популация. Монте Карло. Марш, юрдеци крякащи, да четете за Монте Карло методологията.

А-ха-а-а-а, казиното в Монте Карло. А-ха-а-а-а, Монте Карло методологията. А-ха-а-а, гледай го ти зловещия професор, как ги смятал нещата.

Да ви кажа нещо, докато човките ви пак са в калта, юрдечета мои. От мен да знаете – професор Мориарти отдавна е сред вас. А като гледате, докъде са стигнали броячите в края на този текст, може да сте сигурни, че един ден ще се появи и Хари Селдън.

Между другото, свиквайте човките ви да са в калта. Не съм свършил с вас. Тепърва ще става интересно с публикациите на зловещия професор.

И така , да караме нататък. А нататък ни чака месецът на Маркс.

Карл Маркс (ден 14)

Оръжието на критиката очевидно не може да замени критиката на оръжията. Материалната сила трябва да бъде победена от материална сила. Но теорията също се превръща в материална сила, след като е обхванала масите.…

Теорията се превръща в материална сила, след като е обхванала масите, ни казва Маркс. Ето ви я силата, с която ви бълбукат ежедневно през Кукленото шоу. А защо ви бълбукат? Както виждате, Кукленото шоу става все по-диво и все повече ви го натрапват.

Затова дойде цензурата. И ви крещят какви “демократи” били.

Никакви демократи не са. Но защо ви играят Кукленото шоу на бързи обороти. Какво не искат да видите? Какво искат да мине незабелязано?

Националното предателство. Искат да не забележите как ще ви фраснат двойното гражданство в конституцията. След което ще ви пращат чужденци да ви управляват.

Чужденци, клели са във вярност н а чужди държави. Еничари, на които няма да им пука и за майките им. Това прикриват с дивотиите, които ви размахват в ефир.

Писах ви. Скоро ще се появи списък с националните предатели. Тези, които ще гласуват горната глупост като конституционна поправка. И списъкът ще си има водач. Най-големият национален предател.

Да не вземете да забравите, какво ви пиша в момента. Добре го запомнете. И сега следва още покачване на оборотите на Кукленото шоу. Ма Шенген, ма Еврозона.

Всякакви мъгли, само и само да мине националното предателство. Не се отвличайте, гледайте добре как се извършва националното предателство и кои го извършват.

Маркс ви казва, как се стигна дотук. В главите ви бе набита “демократична идеология”. “Демократична” само докато “демократите” добарат властта. После почва рязане на паметници и цензура. Оруел, 1984. Това ви чака.

Знаете добре, какво е мнението ми за този “елит”. Наведени продажници с носове, орящи земята. Движат се според посоката на шутовете отвън.

Гледайте ги, как извършват националното предателство. И как се мъчат да ви отвлекат вниманието с дивотии.

“Елит” без собствена история. Всичко – следствие на шутове отвън. Как да ги уважавам тия, ми кажете. Че те са лесно предсказуеми.

Ето – шут отвън и ще променят конституцията, за да ни докарват бездарници с чуждо гражданство, клели се във вярност на чужди държави. Който още по-лесно ще бъдат управлявани с шутове отвън.

С две думи – да напомним – страната на шутовете. Шутове, които управляват както ги насочат с шутове отвън. Гледайте Кукленото шоу. И следете шутовете отвън. Това са съществуващите обстоятелства, при които “елитът” ви пише “историята” ви.

Стига с Маркс за днес, караме нататък

Напред към войната в Газа. Върви си според прогнозата. А тя беше – дълга война с море от кръв.

Къде е проблемът? Маркс ви казва – не са само оръжията, теорията тук се превърнала в материална сила, след като е обхванала масите.

А каква е теорията. Теорията на палестинците е, че трябва да избият евреите. И това е материална сила – видяхте го от 7-ми докъм 10-ти октомври.

Теорията на Израел е, че трябва да изгони палестинците. И това вече е страшна материална сила, която води до огромните разрушения и жертви. И летят херувимчета и серафимчета и каканижат за мир.

Никакъв мир няма да има – действат огромни материални сили, които работят за война. Докато тези сили не бъдат занулени, мир на тая земя няма да има. Става дума както за силите на оръжията, така и за силите на идеите. Други сили трябват тук. А други сили няма. Затова – войната продължава.

Така, напред към другата война.
Големият пробив? Гледаме условието за наличие на такъв – превземането на Токмак. Чакаме превземането на Токмак – ден 82. Не е превзет. Нещо друго стана. Я да видим какво става, че “анализаторите” по телевизиите се умълчаха, а пинчер-бауцарите са ясни – те подлайват според това, кога и къде ще ги сритат с поредния шут отвън. Та, става следното
1. Големият юруш отдавна изгърмя. Осъзнаването на това все още не е достигнало напълно до Киев, но бавно напредва.
2. Пари и техника в количества като през 2023 г. вече няма да има. Ще има 2 неща. Най-напред – докато има пушечно месо, ще има щурмове на пушечно месо по системата “Таракан”. Те ще водят до утилизация на украинското пушечно месо на 2 метра под земята. После ще дойде второто нещо под ужасените писъци на пинчер-бауцарите. Тиранозаврите ще седнат на раздумка и е извадят САЛФЕТКАТА.
3. Пинчер-бауцарите скоро ще почнат да ви подготвят за следното. Ако на САЛФЕТКАТА пише – Киев остава украински град, то това ще е ВЕЛИКАТА ПОБЕДА в тази война. Няма значение, че Путин ще си вземе територии, които поиска.
4. А защо Путин ще си вземе територии? Ами, санкциите срещу Русия изгърмяха. Путиновите хора успяха да ги неутрализират и сега руската икономика расте, а приходите на Русия се увеличават. Путин е готов за дълга война. А украинците воюват с чужди пари и с чуждо оръжие. На системи са, с други думи казано. А рано или късно, системите биват изключени.
5. Западняците не са готови да седят по окопите и да се замерят с ръчни гранати с руснаците. Това едно. Второ – дори и да започнат да се замерят, пораженията ще са огромни. Геополитическата картинка се мени. Срещу доминиращият някога глобален Запад се изправи сила, равна, че и по голяма по размери. Какво остана от могъщия някога Запад. Розови фламинга? Розови еднорози? Неолибералната идеология съсипа могъщия Запад.
Маркс казва, че теорията, влязла в общественото съзнание, се превръща в оръжие. Ами ето ви го – неолиберализмът е най-голямото оръжие на Путин. Къде са могъщите западни армии отпреди 80 години? Какво имаме сега? Маршируващи розови фламинга с цветни знамена, набити на “пилоните” им. И това ще го пратите да замеря руснаците с гранати? Ами, ами – тя меката му китка ще изтърве гранатата в собствения му окоп.
6. Гледаме пинчер-бауцариата. Забелязвате ли, че големите зверове нещо са се умълчали. Сал едни пинчер-бауцари облайват и дразнят тиранозаврите. Това е посоката на нашутването отвън в настоящия момент. След което наританият пинчер-бауцар например ще го вземат в Еврозоната. Че да му приберат валутния резерв. Елегантно – шут и пинчер-бауцарят остава без валутен резерв. Нова каишка за пинчер-бауцаря – който печата парите на една държава, той я управлява.
Още – Шенгенец му размахват на пинчер-бауцариата. Ама трябва да приеме всичките, дошли незнам откъде юнаци, дето натоварват западните социални системи. Демек, на пинчер-бауцарията ще му изсипят всичкия боклук, та да му е по-уютно. Отново нашутване отвън. Какво да прави пинчер-бацариата – наведен е, носовете му орат земята. Ще продаде националния интерес и тук.
7. А защо така с пинчер-бауцариата? Какво е силата, която го навежда така, че носът му да оре земята. Каква е силата, която го нашутва да продава и предава ежедневно националните интереси?
Търси силата, казва Маркс, силата е теория, вкоренила се в масовото съзнание. Прав е Маркс. Те затова ви вкореняваха “демократичната” идеология в главите. Сега виждате, че това никаква демокрация не е. Режат се паметници с флекс, върлува цензура. Скоро националните предатели ще ви предадат и продадат и ще позволят да дойдат да ви управляват хора, клели се във вярност на чужди държави. И така ще е докато не изкорените тази идеология от масовото съзнание. Материалната сила трябва да бъде победена от материална сила, казва Маркс. И е прав – друг път няма.
Та такива ти ми работи. И докато Украйна губи войната, ние гледаме, накъде ще бъде нашутен отвън нашият жалък пинчер-бауцар български. Вадете ракията и трушията. Идва време за Коледните и Новогодишни слова. Гледайте специалното издание на Кукленото шоу! Слушайте приказките на мир и благоденствие! И помнете – когато някой ви говори за мир и благоденствие, значи яко са го нашутили отвън и отзад. И го баламуркат с Шенгенско морковче и Еврозонско сиренце. Та още повече да продава и да предава.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса.

Прогноза – няма да има препълване на болниците. Валидност – вече 510 дни.

16 месеца са 488 дни. Над 16 месеца валидност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 17 месеца са 518 дни. Броячът върти.

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 613 дни. 20 месеца са 609 дни. 21 месеца са 640 дни.

Броячите въртят. Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Знаете какво трябва да правите. Вършите си работата спокойно, спазвате елементарните предпазни мерки и гледате да не се получи вторичен пик до идващите празници. И да се получи, няма да е голям, понеже се справяте добре и празниците се очакват да са спокойни.

Е, днес сме вече 18-ти декември. Прогнозата за спокойни коледни и новогодишни празници се сбъдва.

До празниците останаха 6 дни. Няма да има проблеми за празниците. Няма-а-а-а.

Та така.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *