Проф. Витанов: Западът вече не може да крие провала си, а ето какви са реалните загуби на ВСУ! Ще ви се завие свят

Свят

Професор Николай Витанов направи поредния си коментар относно политическата обстановка и войната в Украйна. Ето какво написа той в профила си във Фейсбук:

 

Кратка информация за политиката и войната за 04 септември 2023 г.

Днес е 4-ти септември и както си му е реда по бирената класация, ред е на Пауланер-а в очакване на грандиозните украински успехи, след като са пробили фронта съгласно украинската пропаганда. Минаха и три месеца от 4 юни, тъй, че е време да видим, изпълни ли се прогнозата за Големия юруш, както и прогнозата за последните три седмици.

Но всичко по реда си. Днес, интересно цитатче от Збигнев Бжежински

Збигнев Бжеженски (ден № 7)

….Технологията ще предостави на лидерите на големите нации техники за водене на тайна война, за реализацията на които трябва да бъдат привлечени само минимален брой сили за сигурност. Техниките за промяна на времето могат да бъдат използвани, за да се получат продължителни периоди на суша или буря…..

Интересно, а?

Суши, бури, климатично оръжие. При големите нации. А при малките? Кукленото шоу, разбира се. Климатични проблеми и политическа чалга. Май това добре описва обстановката у нас.

Невежеството е сила. Юрдечата сила. Плюс племе от продажници. И картинката се оформя.

Я да видим какви сценки ни се представят из Кукленото шоу. С какво ни се отвлича вниманието

1. Бомбастична цифра: Ето колко милиарда е получила Украйна от началото на войната – какво се чудите – стотици милиарди, парите валят като дъжд. Страните – членки на ЕС от Източна Европа ряпа да ядат. И освен ряпа да ядат и пари да дават.

2. „Таймс“: Външно на Великобритания забранява на служителите да наричат Русия „враждебна държава“ – гледай ти, гледай какво става. Прередактиране на документи. За какво ли говори това?

3. Полски доброволец в Украйна: Човешките загуби са огромни, западната техника гори като кибрит – интересно, появяват се дупки в пропагандата. Че тя си е нескопосана, нескопосана си е, но май вече някои неща не могат да се крият.

У нас – сценката: Участвал ли е Алексей Петров в бабуването на правителството или не е участвал. Едните твърдят, че е участвал, другите не си спомнят. На кого да вярващ? На тези, които твърдят, че е участвал разбира, се. Ама той, логистиката осигурявал. Че тя, логистиката е вай-важното.

Както се и очакваше, падането на глави продължава. Главният секретар на МВР си замина. Чакаме следващите паднали глави. По улиците – мор, пияните газят наред. Келешите си устроиват дрифтове по жълтите павета току пред МВР. Утре някой ще се засили и ще влети с колата в кабинета на министъра. Луната си спи-и-и-и-и. По телевизиите – турски и индийски сериали, за да не мисли народа, че управлението е толкова скапано, че не може да му гарантира елементарна безопасност.

Подготвя се нова феерия – извънредно интересни издания на Кукленото шоу под названието Предизборна кампания. Да ги видим, какво ще лъжат сега. И дали ще успеят да надминат лъжите от предната предизборна кампания.

Това е положението.

Отиваме към войната

По голите куки пише за Великия пробив на Големия юруш. Днес е ред на четвъртата бира от списъка, любезно нареден от вас, в очакване на грандиозните новини. Чакам, ча-а-а-а-кам, нищо. Е, добре по-късно значи.

Сега по същество.

Юруш ли е? Юруш е. Гърми ли системата Таракан? Гърми. Десетки хиляди украински мъже на два метра под земята ли са? Там са. Това трябва да пораздвижи двата неврона на юрдеците и трите такива на калинките, ако са отговорни. Но къде сте видели отговорна калинка? Калинката е калинка, защото прави каши. Отговорност, Ай сИга. Я, в какво паважно жълто е оцветена калинката, я какви красиви точки, я колко малко, но умни неврони.

Така, следват чисълцата. И кратко заключение, че днес е 4 септември.

Какво се очаква за дните от 12 август до 4 септември според Витанов?

За 22-та дни на тази прогноза се очакват следните украински загубите

безвъзвратни загуби в жива сила – 12 100 (убити и тежко ранени)

загубени танкове – 65

загубени оръдия – 85

загубени бронирани машини – 200

Очаквани загуби на руснаците – 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ТЕХНИКА И 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ЖИВА СИЛА

Очаква се още

1. Продължаващ гърмеж на системата „Таракан“.

2. Продължаващ запек на юруша

3. Продължаваща нескопосана пропаганда за успехи на украинската армия.

Така-а-а. Реализира ли се прогнозата? Реализира се. Имаме ли преизпълнение за броя на безвъзвратните загуби на украинската армия, както и преизпълнение за загубите в техника. Имаме – прогноза – реализирана и днес. Системата „Таракан“ си гърми, юрушът е в запек, пропагандата е нескопосана, колкото щете. Прогноза – реализирана и днес. И утре така.

Та, чисълцата си се изпълняват и даже вече леко се преизпълниха. Юрдеците реват, накачени на голите куки.

Резултатът – прогнозата на Витанов пак се оказа доста добра и читателят получи ясна представа какво ще се случи на фронта до 4 септември още на 11 август.

Освен това, прогнозата за протичането на Големия юруш, направена един месец преди началото му, се оказа правилна. Провал на юруша, запек и огромни украински загуби. Числените параметри на прогнозата се изпълниха и леко се преизпълниха. Понеже някои говореха, че юрушът не бил почнал на 11 май, а на 4 юни, направих и допълнителна прогноза за периода от 12 август до 4 септември. Както видяхте и тя се реализира.

Както виждате – пред очите ви системата за прогнозиране на Витанов става все по-добра. Юрдечетата крякат до несвяст. Какво да правят горките – нищо не отбират, затова могат само да се опитват да рецензират. Но за да рецензираш, трябва да разбираш. А като не разбираш, отиваш в класа на юрдечите рецензии – какъв грозен бил Витанов и как нищо не разбирал. Е-е-е-е, грозен съм и нищо не разбирам. Ама прогнозите ми са добри и върху тях може да се гради реалистична политика, нали така.

А какво може да се гради върху прогнозите на „гурутата“, които казваха, че Зеленски по това време вече да се е препекъл по плажовете на Крим? Както виждате, нищо не може да се гради. Всъщност – нищо положително не може да се гради. Виж, национална катастрофа може да се гради. Но то у нас си е Куклено шоу.

И какво имаме още? F-16 от много стара версия щели да се дават на Украйна. Както винаги съм казвал, западните складове се изпразват откъм най-скапаните оръжия. Ако искате да има ефект, дайте им барем F-18, това, което им давате, като се види, как ще се представи на фронта и акциите на Локхиийд-Мартин ще паднат.

В Украйна вече мобилизират старци и психично болни, ще намаляват възрастта на мобилизация на 17 години. Да ви напомня това за нещо? Една югенд се задава. Нали помните още, когато предупреждавах миналата година, че вследствие на тъпнята с тактическата система Таракан, украинските загуби ще са огромни. Е, какви са украинските загуби.

Моята милостива оценка е 250 000 убити и две пъти по толкова негодни за военни действия. Само, че почва да изтича информация, че убитите всъщност са много повече – към 400 000. Слагате два пъти повече ранени, които не могат да водят бойни действия и картинката почва да става страшна. Но, май аз съм един от малкото, който го е еня за избиването на украинските мъже. Карай да върви, мобилизираме почти пенсионери и болни – таман ще намалим разходите за пенсии и за лечение. Спин, не спин, луд, не луд, туберколозен – на фронта.

Юрдечета мои, слизайте от голите куки. Нещата не са никак весели вече. Какво ще правите, ако Украйна загуби войната. Стига с тая юрдеча политика, трябва по-гъвкава и по-реалистична такава.

Говори си Витанов, но добре знае, че векторите на съзнанието са наведени и върховете им орат земята. Каквото каже шефът зад куромаку-то, това правят. Те са създадени за продажно племе, какво да се чака да отстояват национални интереси. Може да се очаква да ги продават, докато ви забаламосват с Кукленото шоу. Нали това по същество казва Бжежински. Тъй, де, ама когато Бжежински говори, гледаме с блажни очи и ще се напикаем от умиление. Когато Витанов каже същото, рев до небето, мятане по голите куки, инфакти и инсулти. Юрдеча работа.

Народа – кучета да го ядат.

Ако остане нещо от него, ще продължаваме да го продаваме!

Приятно гледане на войната. Утре – прогноза за войната за септември.

На голите куки – поредните вундервафета – танковете Абрамс и F-16. Като стигнем да вундервафетата, значи войната не върви на добре. Нали така казва историята?

Слизайте от голите куки, мислете с главите си. Четете Бжежински, та да знаете какво ви чака.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците. Валидност – вече 407 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 510 дни. 16 месеца са 485 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия. Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *