Проф. Витанов: „Харварт икономикс“ съсипва България, а юрдеците крякат за просперитет

България отблизо

Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с политиката у нас и военните действия в Украйна към 1 септември. Ето какво написа анализаторът в личния си профил във Фейсбук: 

Кратка информация за политиката и войната за 01 септември 2023 г.

Та-ка-а-а-а. До 4-ти септември има още 3 дни, нали така. Класирахте бирите така: Болярка, Загорка, Шуменско, Пауланер, Радебергер. Почвам по една на ден. На 5-ти септември е Радебергера и с него ще дойде малко по-подробен анализ на Големия юруш.

Но да караме поред. Збигнев Бжежински предизвика гърчове след юрдечетата. Нищо чудно – абсолютно точно е описал какво ще има да става. Ето ви цитатчето за днес

Збигнев Бжеженски (ден № 6)

….Обществото ще бъде доминирано от елит от хора, свободни от традиционните ценности, които няма да имат съмнение в изпълнението на целите си чрез прочистващи техники, с които ще повлияят на поведението на хората и ще контролират и наблюдават обществото във всички детайли. Ще стане възможно да се упражнява практически постоянно наблюдение върху всеки гражданин на света….

Защо това? Ето ви пак вчерашното цитатче

…..Хората, правителствата и икономиките на всички нации трябва да обслужват нуждите на мултинационалните банки и корпорации…..

Ясно и точно, нали така. И в пълен синхрон с това, което написа Витанов, нали така.

Говори Бжежински – юрдечетата мълчат, красиво и умно въртят човки настрани, чистят перцата, крият се в тръстиките и крещят за просперитет. Напише Витанов какво е казал Бжежински – кряканица рев до небето, припадъци от ярост. Защо така, бе, юрдечета мои.

Невежеството е сила. Юрдечата сила.

Забележете, какво пише Бжежински за елита – свободни от традиционните ценности. Трябва да имаме за елит племе от продажници, които да обслужват нуждите не на народа, а някои други. Е, какво се чудите. Нещата са прости. Показват ви Куклено шоу, за да ви забаламосат, а зад сцената обслужват интереси. Чужди интереси.

Я да видим какви сценки ни се представят из кукленото шоу. С какво ни се отвлича вниманието

1. Китайците са се срещнали с извънземни на Марс – леле како!

2. Доклад на ISW разкри защо руснаците вече треперят от украинските ракети – леле бате-е-е-е!

3. Учени разкриха как да стигнете най-лесно и бързо до оргазъм! – Ат-така-а-а-а!

А какво става зад кулисите. Дълг на плещите на народа стигнал 44 % от БВП, се осмеляват да пишат някои медии. Значи, докато на сцената върви Кукленото шоу, отзад има бълбук-бълбук. Как става? Ниски данъци и сваляне на социални тежести от бизнеса – Чииикагу скуул, бате! Като така, държавата няма пари, а се натоварва със социални плащания. Ку-у-у-ул! Ко да праи – ша тегли заеми.

Хъ-ъ-ървърт икуномикс, како! Като я набълбукаме с дългове, какво ще прави – ще продава на безценица държавната собственост. На кого? Чети Бжежински како, чети Бжежински бате! И тъй докато стане пълна каша. После всичко бяга с парата – кой по острови в Тихия океан, кой на друго място. И за да се замаже цялата работа, умнокрасивитета се изкарва на сцената да играе сценката – Пльос шкембето на павето! Бълбу-у-у-ук, бълбу-у-ук!

Описах ви с няколко изречения великата неолиберална икономическа мисъл.

Това е положението.

Невежеството е сила. Накъде мислите, ще ви отведе невежото племе от продажници? Към катастрофа разбира се. То вече ви е отвело там. Вие сте в катастрофата. Бълбукат мехурчета, хвърчат умни и красиви калинки, дългът си расте.

И не забравяй – Свободата е робство! Не ти трябва.

Как беше:

Живот ли бе – да го опишеш?

Живот ли бе – да го разровиш!

Разровиш ли го – ще мирише

и ще горчи като отрова.

Юрдеците отдавна не знаят от кого е това. Струва ми се, че вече не се учи и в училище. Но какво да очакваш от племе от продажници, накалинкирани за елит?

Отиваме към войната

По голите куки пише за Великия пробив на Големия юруш. Отворил съм първата бира и чакам грандиозните новини. Чакам, ча-а-а-а-кам, нищо. Е, добре по-късно значи.

Сега по същество.

Юруш ли е? Юруш е. Гърми ли системата Таракан? Гърми. Десетки хиляди украински мъже на два метра под земята ли са? Там са. Това трябва да пораздвижи двата неврона на юрдеците и трите такива на калинките, ако са отговорни. Но къде сте видяли отговорна калинка? Калинката е калинка, защото прави каши. Отговорност, Ай сИга. Я, в какво паважно жълто е оцветена калинката, я какви красиви точки, я колко малко, но умни неврони.

Така, следват чисълцата.

Какво се очаква за дните от 12 август до 4 септември според Витанов?

За 22-та дни на тази прогноза се очакват следните украински загубите

безвъзвратни загуби в жива сила – 12 100 (убити и тежко ранени)

загубени танкове – 65

загубени оръдия – 85

загубени бронирани машини – 200

Очаквани загуби на руснаците – 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ТЕХНИКА И 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ЖИВА СИЛА

Очаква се още

1. Продължаващ гърмеж на системата „Таракан“.

2. Продължаващ запек на юруша

3. Продължаваща нескопосана пропаганда за успехи на украинската армия.

Така-а-а. Реализира ли се прогнозата? Реализира се. Имаме ли преизпълнение за броя на безвъзвратните загуби на украинската армия, както и преизпълнение за загубите в техника. Имаме – прогноза – реализирана и днес. Системата „Таракан“ си гърми, юрушът е в запек, пропагандата е нескопосана, колкото щете. Прогноза – реализирана и днес. И утре така.

Та, чисълцата си се изпълняват и даже вече леко се преизпълнят. Юрдеците реват, накачени на голите куки.

Резултата – прогнозата на Витанов пак се оказа доста добра и читателят получи ясна представа какво ще се случи на фронта до 4 септември още на 11 август.

Невежеството (на юрдечетата) е сила, но математиката, както виждате е твърде по-голяма сила.

Иначе, да напомним, че

Войната е мир!

Бори се за мир, горкото, бори се за мир, като налива масло (оръжие) в огъня (войната). Украйна щяла да победи. Ами ако Украйна загуби войната? Не си ли помисляте и за момент, че Украйна може да загуби тази война? То бива, бива, изкрейзване от болка от налапаните гори куки, ама чак пък толкоз!

Ако Украйна загуби войната, кой ще дава отчет за баят париците, дето бяха хвърлени там. Запада ще изпадне в криза, така е след всяка загубена война. В Украйна ще е мазало (в каквото остане от нея). Чертите ще са дръпнати по салфетката. У нас, племето продажно е лесно предсказуемо. Каквото не е избягало по островите в Тихия океан или като заслужен БТР-чик не е прибрано на третокласно постче по НАТО, ще чака със затаен дъх на четири крака на жълтите павета откъде ще почне да духа вятъра, та да си завърти задника натам.

Народа – кучета да го ядат. Ако остане нещо от него, ще продължаваме да го продаваме!

Приятно гледане на войната. На 5 септември – анализ на Големия юруш и после, прогноза за следващото развитие на войната с чисълца за загубите.

На голите куки – поредните вундервафета – танковете Абрамс и F-16. Като стигнем да вундервафетата, значи войната не върви на добре. Нали така казва историята?

Слизайте от голите куки, мислете с главите си. Четете Бжежински, та да знаете какво ви чака.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 404 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 507 дни. 16 месеца са 485 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия. Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *