Проф. Витанов: Който не играе честно с руснаците му начукват канчето! Ето с какво!

Свят

Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с политиката у нас и военните действия в Украйна към 14 юли.

 

Ето какво написа анализаторът в личния си профил във Фейсбук: 

„Идва краят на седмицата и както ви писах, от утре, за 10-на дни ще се гмурна в океана на науката, за да насмогна със сроковете, които имам да спазвам по статиите, които пиша. Знаете, най-важната от тях е – как се контролира българската юрдеч.

С много математика вътре, та юрдечта дори и да я прочете, пак де не разбере как става номерът.

Знаете за ориентационно-динамичния ми подход за анализ на социални системи. Няма промени в ориентацията на векторите, значи не може да очаквате големи изменения в траекториите на системите в следващите 10 дни.

Кукленото шоу се очаква да продължи. Сценките ще си ги гледате една след друга. Пред парламента – протести за бюджета. Какво им пука на депутатите – те успяха най-накрая да постигнат национално обединение – всички са недоволни от бюджета. Гледайте гримове и костюми, гледайте куленото шоу.

Зад кулисите – ритници по кокалчетата. Лято е. Главорязането ще се възстанови през есента, когато наближат общинските избори.

Войната.

Оставям ви в ръцете на юрдечетата да ви информират. Хайде юрдеклъка, 10 дни имате да изместите Витанов. Витанов ще си пие бирата с Бисмарк и американските сериозни анализатори и ще казва на юрдечетата:

1. Не лъжи народа. Не се мятай на голите пропагандни куки за украинските успехи по фронтовете. Големият юруш влезе в третия си месец и е запекъл мощно. системата „Таракан“ гърми, гърми и пак гърми.

Очакванията на Витанов за пробив на първата руска отбранителна линия и яки боеве на втората отбранителна линия не се реализират. Витанов надцени възможностите на украинската армия. Увеличава се вероятността юрушът да се спихне предварително.

Давайте юрдечета, изтласквайте Витанов. Давайте точни прогнози, ето, Витанов ще се занимава с друго 10 дни. Обаче след 10 дни, ако няма движение по фронтовете и юрушът все тъй е в запек, ще има интересни коментари.

2. С руснаците трябва дасе играе честно. Тъй рече бай Бисмарк. Като играеш нечестно, ти набиват канчето Прав е бай Бисмарк, това гледаме в момента. Лъгаха ги, лъгаха ги, лъгаха ги, сега пищят защо им се набива канчето.

Ами Бисмарк отдавна ви го е казал, защо. Ама сега като извадят касетните боеприпаси, да видите каво ще стане, мятат се по куките юрдечетата. И какво ще стане? Най-много касетни боеприпаси на света имат руснаците.

Ще стане това, което ви прогнозира Витанов – векторът на начина на водене на война на руснаците ще се ориентира към по-твърдо водене на войната. Ще почне начукване на канчето и с касетни боеприпаси. Това ще стане.

По нашите бауцащи краища не се очакват промени. Векторите на българският магар са наведени така, че е седнал на члена номер 5 от хартишката и облайва тиранозавъра, който като изтърве някоя ракета насам, няма какво да я спре. Ама имало нещо да пази София и Козлодуй. Ами Пловдив, Варна и Бургас? Там какво? Как какво – чалга до дупка, купонът е при нас.

Наливаме оръжия в огъня. Сто БеТе еРа. Очаквано. Векторите са наведени, траекторията е лесно изчислима. Основен лозунг – Войната е мир! Ами какъв да е основния лозунг, като по-основния лозут е – Невежеството е сила!

А наведеното невежество е страшна сила. И не се съмнявайте – когато украинското пушечно месо свърши и наведените невежи бъдат изправени пред дилема – или да пратят пушечно месо на фронта или да се мятат на куките, гледайки как тиранозаврите делят Украйна на салфетка, те тогава ще чуете за какво е цялата игра . Ще чуете

Свободата е робство!

За какво ви е тая свобода? Не ви трябва.

Та мислете си в следващите 10 дни, докато си пиша статиите. След това, коментарите ще продължат. Следващият коментар ще бъде на 25 юли, живот и здраве дотогава.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната да стоят далеч от вас“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *