събота, април 27, 2024
Начало > България отблизо > Проф. Витанов обясни какво става с Големия юруш и как върви продажното Куклено шоу

Проф. Витанов обясни какво става с Големия юруш и как върви продажното Куклено шоу

България отблизо

Математикът проф. Николай Витанов разкри какво се случва според анализите му с разпространението на коронавируса у нас, какви неща стават в българската политика, както и как вървят военните действия между Русия и Украйна.

 

Все пак той се ядоса заради родното „племе на продажниците“ и предупреди, че скоро руски кораби могат да дойдат по Черно море и на 23 километра от Бургас.

„И така, посвърших другата работа. Гледам, юрдечетата пак не са се възползвали от възможността да ме изместят, правейки по-точни прогнози от моите.

Както знаете, това ви е прогнозирано – те просто не могат горките друго, освен да крякат. Мятат се по голите куки и крякат от болка, нямат време да мислят. Какво да ги правиш – толкова си могат.

Очакванията бяха, че докато ме няма, каквото ви е прогнозирано, да продължи да се случва.

Да видим сега, какво е прогнозирано и какво се случва у нас и във войната.

Бях критикуван, че не цитирам един политик. Я да видим, критикари мои:

Цитат № 2

В наши дни е безкрайно по-лесно да убиеш един милион човека, отколкото да контролираш един милион човека.

Хайде, от кого е това? Няма проблеми, тоя мога да ви го цитирам цял месец, че и повече. И мисля да го направя, та да ограмотя малко юрдечетата мои.

На основата на идеите на този човек ще направя няколко бележки по геополитика – кратък курс за шаранчета и юрдечета, та дано шаранчетата да спрат да се мятат по голите куки, а юрдечетата да спрат да крякат. Нищо от това, няма да се случи, разбира се. Но пък вие четете бележките, те ще са интересни и за вас.

Хайде, юрдечета, кой е тоя, дето говори за убийство на един милион души. И внимавайте, какво ще ми крякате насреща, че изненадата ще е много голяма, като разберете кой е.

Ама чакай, Витанов. Кога беше цитат №1? Вчера, беше, вчера. Курсът по геополитика почва.

Какво ни казва американският дядо с цитат №2? Милиони хора (в Украйна например) трудно се контролират. Прати да ги поизбият и каквото остане, по-лесно ще се контролира. Тоест по-лесно ще осъществява чужди интереси за собствена сметка. Още по-лесно.

И сега, защо Витанов е против въвличането на България във войната? Хващаме цитат №2 на американския дядо и той ни казва, че не трябва да допускаме избиване на българи с цел после по-лесно да се контролира останалата по-малка бройка.

Я да перифразираме малко американския дядо – по-добре да пратим на фронта тия, дето подскачат да ни вкарат във войната, че украинската армия има остра нужда от войници. Като ги поизбият, тук останалите, такива, желаещи войната юнаци, по-лесно ще се контролират. Геополитика, батка!

Юрдечета-а-а-а, почвате ли да се сещате, за кой американски дядо ви говоря? И да се сетите и да не се сетите, курса по геополитика ще е изграден върху неговите идеи.

Я да погледнем към Африка. Колко актуален е цитат №2 на американския дядо! Нещо почнаха да не слушат тия там по Африка.

Да ги контролираме ще е трудна работа. По-лесно е да ги изтрепем. Ама щели да се юрнат към Европа. Че какво, няма да се юрнат към Америка, я. Геополитика, како, геополитика, батка. И как ще ги трепем. Е-е-е-е, не се ли научихте:

Намери глупак (глупаци), които до ти реализират интересите за собствена сметка.

Значи, стратегията геополитическа е трепане, а тактиката е трепане, като се изтрепват един друг. Бог високо, Америка далеко. Тъй казва геополитиката.

Българската политика.

От гладна точка на геополитиката е ясно – наведени вектори, че чак орат земята. Скука.

Прогнозирано ви е Куклено шоу и хвърчене на глави. Нали така. Мно-о-о-ого отдавна ви е прогнозирано.

Невежеството е сила! Обаче е сила, защото зад кулисите са го навели го лашкат в отговаряща на интересите им посока.

Васил Божков се завърна. Нова страница в Кукленото шоу. Остана да се върне и Цветан Василев и шоуто ще е пълно. Само, че тия двамата са от кукловодите. Следователно ни очаква интересен Куклен септември и още по-интересен Куклен октомври.

Какво ще им е интересното ли? Ами, ще се изправят пак да ви гледат в очите и да ви лъжат. Избори идат. Помните ли как ви лъготеха, ама яко ви лъготеха на последните избори.

Уж ще се измитат едни други, ще се вкарват в затвора, а като минаха изборите, се целунаха и се прегърнаха, че и се взеха. Как да го наречеш това, освен Куклено шоу? Че си и казват кой им дърпа конците – пълна деградация, вектори, толкова наведени, че орат земята.

Падане на глави ви е предсказано. Ще падат, още ще падат. Ето, върви сценката с главата на главния секретар на МВР. Избори идат, съгласно ОНЯ ЗАПИС, главата трябва да падне. Но не пада. Голямо шоу ще са тези избори. Куклено шоу.

И да не забравите – Свободата е робство! Не ви трябва.

Да видим какво става по фронтовете на войната. Какво се очаква за дните от 12 август до 4 септември според Витанов?

За 22-та дни на тази прогноза се очакват следните украински загубите

безвъзвратни загуби в жива сила – 12 100 (убити и тежко ранени)

загубени танкове – 65

загубени оръдия – 85

загубени бронирани машини – 200

Очаквани загуби на руснаците – 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ТЕХНИКА И 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ЖИВА СИЛА

Очаква се още

1. Продължаващ гърмеж на системата „Таракан“.

2. Продължаващ запек на юруша

3. Продължаваща нескопосана пропаганда за успехи на украинската армия.

Така-а-а. Реализира ли се прогнозата? Реализира се.

Имаме ли преизпълнение за броя на безвъзвратните загуби на украинската армия, както и преизпълнение за загубите в техника. Имаме – прогноза – реализирана и днес. Системата „Таракан“ си гърми, юрушът е в запек, пропагандата е нескопосана, колкото щете. Прогноза – реализирана и днес. И утре така.

Сега с голе-е-е-е-еми букви за суперюрдеците, дето и големите букви не четат.

ОЧАКВАНИ РУСКИ ЗАГУБИ – 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ЗАГУБИ В ТЕХНИКА, 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ БЕЗВЪЗВРАТНИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА.

Сметките показват това. Както виждате, прогнозите на основата на тези сметки са доста близки до реалността и системата за прогнози на Витанов вече е толкова добра, че не и трябва много информация, за да прави прогнози, които се реализират.

Това е. Дори и до 4-ти септември, Големият юруш върви към провал. Както ви бе прогнозирано поне месец преди да започне. На 5-ти септември ще има прогноза за септември.

Питате защо прогнозируемите загуби на украинската армия от 12 август до 4 септември са по-малки, отколкото прогнозата за предишните 3 месеца. От предвиденото за Големия юруш пушечно месо не остана много. И техника не остана много. Откъдето следва, че юрушите ще се разредят и загубите ще са по-малки.

При нас какво става? Говори си Витанов за по-интелигентна политика, а такава няма. Въртим се пред тиранозавъра, бауцаме и го дразним. А не може ли да си вършим работата по-тихо. Не, трябва да ни забележат, да ни помилват по главицата, как всеотдайно бауцаме.

Гоним постче я в НАТО, я на друго място. Племето на продажниците. И като ни насмете тиранозавърът, срещу който бауцаме, скимтим жалко срещу корабите, които са на 40 километра от Бургас. Нахендрено на члена пети, хем скимти жалко, хем зъби показва, да баучи. Абсолютно жалка картинка.

Баучете, баучете. Следващият път, корабите ще дойдат на 30 километра от Бургас. Може и по-наблизо. Тя, 12-милната зона на териториални води са към 23 километра, че и по-малко. ПВО нещо да имате, флот да имате, та да бауцате? И защо бауцате, като нямате? Как защо?

Намери глупак, който да ти реализира интересите за собствена сметка.

Това е положението. Глупак – намерен, бауцането – продължава. Интелигентна политика – нЕма.

А войната е мир. С бауцането си напичаме обстановката, такованка. Напечена обстановка на външния фронт, такованка, значи трябва мир в къщи.

Ама – ха, мислопрестъпници и евроазийски агенти. Ще развалят мира в къщи при тъй напечената обстановка близо до нас. А-а-а-а, туй руския тиранозавър лий-й-й! Бауц-бауц-бау-у-у-уц!

И тъй си върви живота по нашите геополитически ширини. Бауцане, оране на земята с върховете на наведените вектори, Куклено шоу, продажничество, сутрин, обед и вечер. Скука.

Индийски и турски сериали, за да спи народа. 12 серии гледаме интригата, от кого е забременяла госпожа Файдън – от господин Келеш или от господин Серсем, все големи бизнесмени, а горката Дарданика от индийския сериал, 27 серии чупи стойки, защо роклята не и пасва и не може да намери буркана, в който си слага цветята. Световни геополитически проблеми.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 400 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 503 дни.

16 месеца са 485 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *