Проф. Витанов разкри каква е връзката на „Чичко Паричко“ с убийството на Алексей Петров

България отблизо

Математикът проф. Николай Витанов направи ексклузивен анализ за показното убийство на Алексей Петров. Редом с това той говори и за случващото се в българската политика, намесвайки „Чичко Паричко“.

 

Проф. Витанов разкри и какво се случва с разпространението на коронавируса у нас, а също така даде и последни фронтови новини за войната между Украйна и Русия.

„Българската политика. Кукленото шоу. Невежеството е сила!

Обаче е сила, защото зад кулисите са го навели го лашкат в отговаряща на интересите им посока.

Прогнозата за рязане на глави си се реализира. Вчера не падна каква да е глава, а тази на Алексей Петров. Е, щом него могат да убият, могат да убият всеки в тази държава.

Я да видим какво става. Масови демонстрации в центъра на София? Не-е-е-е-е. Плакати с надпис „Нито един повече“? Не-е-е-е-е.

Шкембеплющене по жълтите павета как властта за нищо не става и е допуснала такъв хаос в държавата? Не-е-е-е. Бауц, бауц, бау-у-уц за правото на живот? Не-е-е-е.

Жълтопаветната рая мълчи. Няма команда. Няма да се сипе боб в паничката. Нещо, прекратяване на ваканция с извънредно заседание на парламента за промени в Наказателния кодекс? Н е-е-е-е-е.

Ами ето ви го, дами и господа – Кукленото шоу в пълната му прелест. Гледайте и му се радвайте. Сценка след сценка, изсулване след изсулване, а държавата докарана дотам, че не може да опази никого.

Ще бауцат, ще осъждат лошите убийци, протегнати ръчички с разперени пръсти, пак ще бауцат, сценки ще ви играят, ще се изсулват и пак ще се показват. Абсолютна немощ, блокирана държава. Знаете, писал съм ви – не следва да се очаква и друго от тях. Толкова си могат.

А защо толкова си могат? Днешната сложна думичка се нарича консорциум. Днес ще си говорим за консорциумите на некадърниците.

Надушат се краставите магарета през девет баира и се събират. Поговорката не казва в какво се събират. Да я допълним

Закон на Витанов: Краставите магарета, през девет баира се надушват и се се събират в консорциум. Краставомагарешки консорциум.

Консорциумът значи, е сбор от хора с положителна комплементарност едни към други. И още нещо – консорциумът има цел да изпълнява.

Значи, имаме Чичко Паричко. Чичко Паричко има цел. Вади пачката и търсенето на крастави магарета за консорциум започва.

Крастави магарета (субпасионари) колкото щеш. Като видят пачката и веднага стават кооперативни (зер бобец се очертава в копанката). Чичко Паричко обяснява целта и пуска консорциума в действие. Забележете – консорциумът се движи по целта.

Задаваш му цел да вкарва Истанбулската конвенция. И се почва – митинги, шкембеплющения, приказки на „експерти“ по телевизията (и те от консорциума). Рев да небето три дена (такава беше прогнозата нали?). След три дена всичко утихва.

Бауцарите от консорциума махат с опашки и чакат Чичко Паричко да зададе следващата цел. Ама убили Алексей Петров. Ама това значи, че могат да гръмнат и всеки шкембепющач от консорциума.

Няма значение. Чичко Паричко не е казал да плющим шкембета по жълтите павета. Чичко Паричк не е казал да вдигаме лозунги „Нито един повече“. Чичко Паричко не е казал да прекъснем летните отпуски, че да пишем законодателни промени на колене.

И като така, ще мълчим и ще махаме с опашки. Когато чичко Паричко каже, тогава ще шкембеплющим по паветата и ще вдигаме лозунги.

Ето ви го – описан ви е – субстрат, готов да продаде майка си, баща си, цялата си рода и родината си за паничка боб.

Кукленото шоу, дами и господа! И не се съмнявайте – прогнозираното ви много отдавна падане на глави (нали така) ще продължи. Приятно гледане. Не пропускайте „коментарите“ на „експертите“ по телевизиите.

Планктонът се събира с планктон, а шкембепльоскачът се събира с други шкембепльоскачи. И като се събират такива, почват да търсят комплементарни на тях из мрежите на властта. Като намерят, сдушават се и почват да отстраняват некомплементарните, тоест такива, които не са като тях.

Кукленото шоу. Субстрат с тежки комплекси, жестоки екзистенциални проблеми. Рухва на павето от кеф, като го лъжеш, че е умен и красив, кряка до небето, когато му кажеш истината за него.

Жалка картинка.

Да видим сега войната.

Войната е мир!

Никакво спиране на войната. Пушечно месо има още за цяла година, след година ще почне силно да се усеща недостиг, а ако искаме да го превърнем всичкото на кайма, има още за три години при тия темпове на унищожение.

Да видим какво става по фронтовете. Какво се очаква за дните от 12 август до 4 септември според Витанов?

За 22-та дни на тази прогноза се очакват следните украински загубите

безвъзвратни загуби в жива сила – 12 100 (убити и тежко ранени)

загубени танкове – 65

загубени оръдия – 85

загубени бронирани машини – 200

Очаквани загуби на руснаците – 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ТЕХНИКА И 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ В ЖИВА СИЛА

Очаква се още

1. Продължаващ гърмеж на системата „Таракан“.

2. Продължаващ запек на юруша

3. Продължаваща нескопосана пропаганда за успехи на украинската армия.

Така-а-а. Имаме ли преизпълнение за броя на безвъзвратните загуби на украинската армия, както и преизпълнение за загубите в техника. Имаме – прогноза – реализирана и днес.

Системата „Таракан“ си гърми, юрушът е в запек, пропагандата е нескопосана, колкото щете. Прогноза – реализирана и днес. И утре така.

Сега с голе-е-е-е-еми букви за суперюрдеците, дето и големите букви не четат.

ОЧАКВАНИ РУСКИ ЗАГУБИ – 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ЗАГУБИ В ТЕХНИКА, 5 ПЪТИ ПО-МАЛКИ БЕЗВЪЗВРАТНИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА.

Ама това било по 110 човека на ден, ама кря-кря-я-я-я, в черни чували били. Юрдечета-а-а-а, тези в черните чували са една трета от безвъзвратните загуби, нали така. Ами смятайте де.

Но-о-оо, юдрек – не смятател, юрдек – крякател. Какви ползи имало за руснаците, врещи юрдечето. Ами не виждаш ли бе юрдече – руснаците ще гушнат 120 000, че и повече квадратни километра площ и 5-6 милиона население и това като минимум.

Вследствие на юрдешката политика на Запада, които със санкциите им махна конкуренцията от пазарите, сега ще се и развият икономически и технологически. И тъй нататък. Мисли с главата си, не мести въздуха с крякане.

Какво стана с бауцаря, дето се е надянал на член пети. Руските кораби още ли са на 40 километра от Бургас? Май още са там и ще си тръгнат, когато пожелаят. Член пети махна ли ги оттам? Не-е-е-е. Тъй, че, полека с член пети.

Витанов писа хиляда пъти – уважават само този, който може да бие шамари. Другите бауцари ги делят на салфетка, докато бауцарите жално скимтят за член пети.

Пишеше ли Витанов, че трябва по-интелигентна политика? Ама, не-е-е-е, това, дето капе по главите ни, не е слюнка, а дъжд, а 14-метровата сянка, дето е надвиснала над нас е на бор, а не е на тиранозавър. И тъй, продължаваме да си бауцаме и сладко си мечтаем за член пети, как ще седнем на него и всичко ще ни е наред.

Но вие вече знаете – консорциум, дами и господа, консорциум. Хора с положителна комплементарост един с друг, обединени от обща цел – паничката боб. Да го кажем с модерни думи – сглобка за управление.

Най-смешното е, че комплементарноста е квазиположителнаЧакаме едни пари да дойдат и после да видите какво ще стане с консорциума и комплементарността. Прогноза за това, което ще стане? Една дума, но добре ще я запомните.

Ще стане: Бу-у-у-ум-шака-лак. Запомнихте ли. Гледайте.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 389 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 492 дни. 16 месеца са 485 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас“, написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *