Проф. Иво Христов: Западът ще се опита да направи нещо страшно за Европа и света!

България отблизо
“В момента се опитват да дирижират Европа и света чрез страх и медийни манипулации, като върлува истинско коронобесие”.
Това заяви в ефира на bTV социологът и депутат от БСП проф. Иво Христов.
Спомнете си кои световни медии първи раздухаха истерията около коронавируса. И това стана съвсем не случайно. Понеже  паниката отключва психични и физически заболявания, които ще убият много повече хора, отколкото самия вирус.

Социологът обясни още, че е важното, когато говорим за заразени от коронавирус, да се види каква ни е базата, на която се измерва.

 

“Има разлика между заразени, болни, болни със симптоми, болни със симптоми, но със съпътстващи заболявания и хора с летален изход, така че има манипулация и тя се изразява в цифрите. Ние не знаем нищо, всъщност”, коментира проф. Христов.

 

По думите на депутата , сериозните специалисти никога не са си позволявали да дават окончателни оценки, като разясни, че ние не знаем как точно се предава въпросното заболяване, не познаваме различните му видове и симптоми, нито пък сме наясно как точно се лекува.

И в това е техния коз. Но скоро ще останат и без него. Защото Западът много пъти се е опитвал да победи света. И никога не е успявал. Няма да успее и сега.

Tagged

1 thought on “Проф. Иво Христов: Западът ще се опита да направи нещо страшно за Европа и света!

  1. ГЕРБ -ББ са агенти на запада, добре платени, запада не им пречи гербаджиите да си ограбват собствената си държава, за запада това не е корупция. Корупция е за тези които не са със запада

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *