Пушилин: ВСУ хвърлят много войски към село Старомайорское в Донецката народна република, независимо от загубите

Свят

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) хвърлят големи сили към село Старомайорское в Донецката народна република, независимо от загубите, каза в ефира на Solovyov Live Денис Пушилин, изпълняващ длъжността ръководител на ДНР.

„Една от горещите точки е Старомайорское, населеното място наистина издържа много, врагът периодично влиза там, нашите части са нокаутирани, за известен период дори се върнаха назад, за да извършат по-точно операцията. Защото врагът не вземете предвид загубата на жива сила, но всеки човек е важен за нас. Ето защо, ако е възможно компетентно да изпълним задачата, като същевременно минимизираме загубите и не губим територия, всъщност се използват всички възможности“, каза Пушилин.

„Въоръжените сили на Украйна се опитват да преминат в настъпление в района на Майорск в ДНР, но няма съществени промени в позициите. Една от горещите точки е Майорск, където врагът се опитва да атакува. Нашите части отблъскват атаки, врагът не е постигнал съществени промени или подобрение на позициите си”, добави още Пушилин.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *