Пълен резил! Борисов прегърна червенокоса даскалица и й намекна, че е ерген и има къща!

България отблизо

След визитата в „Столипиново“, посещението на премиера Борисов в Пловдив продължи с визита на пловдивското училище СУ „Найден Геров“.

Той бе посрещнат от директорката на школото, която започна срещата с молба. „От 2016-та година молим да ни се довърши втори и трети етап за детска площадка. И министър Кралев е запознат. Моля ви“, обърна се преподавателката към него. „Ми, направете го“, отговори и Борисов и я прегърна.

По-късно той се пошегува и с множеството с въпроса: „Вие учители, ученици, посетители, какви се?“.

Хора, докарани под строй, но никой не посмя да му отговори.

„И моята майка беше учителка. Заплатата е важна, но на 24 май – с цветята, с радостта – това е важното. Да сте ми живи и здрави“, заяви премиерът. Борисов се пошегува, че увеличението на заплатите на учителите е било единствената тема, по която финансовият министър се е съгласил да отпусне средства веднага.

„Нали съм ерген и сега се озовах с една къща и тъща ми изкараха и сега съм се паникьосал“, пошегува се премиерът преди общата снимка с колектива на школото.

А въпросите са сериозни.

Какво дири Борисов в пловдивско училище в почивен ден и кой ще плати надника на учителите и чак на чистачките, строени да го посрещат?

Самият той помоли да не се събират хората на тълпи заради контравируса, но не се посвени да бъдат организирани тълпи в негова чест.

Кому беше нужна такава помпозност за разширението на една детска площадка?

Или понеже наближава 3 март и президентът ще събере хората на Шипка, за да се поклонят пред героите, Борисов реши да покаже, че и него го обичат.

Например в махалата в Пловдив и в едно училище…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *