„Пътешественик във времето“ от 2671 г. разкри какъв ужас ще се случи в САЩ през 2024 г.

Свят

Ино Аларик, самопровъзгласил се за „пътешественик във времето от 2671 г.“, предупреди, че през следващата година може да се случат няколко природни бедствия, превръщайки 2023 и 2024 г. в „най-лошото време в историята“.  

Потребителят на TikTok, който преди това твърдеше, че е от бъдещето, твърди, че знае кога ще се случат най-големите природни бедствия в света през следващите 12 месеца.

Ино Аларик, известен като radianttimetraveller, стана популярен с публикуването на предупреждения за предполагаеми бъдещи събития, пише Mirror.

Видеоклиповете в канала бързо стават вирусни и събират хиляди и милиони гледания. По-рано авторът вече е публикувал предупреждения за сблъсъка на планетите близнаци със Земята, пристигането на извънземни и дори за началото на Третата световна война.

Сега самопровъзгласилият се пътешественик във времето е издал пет предупреждения за предполагаеми предстоящи мега-природни бедствия.

„Внимание! Аз съм истински пътешественик във времето. Това са най-лошите природни бедствия, които ще се случат през следващата година. По моему 2023 и 2024 г. се смятат за най-неблагоприятните години в историята по отношение на времето“, подписа Аларик видеото си.

Мъжът предупреждава за мега ураган от категория 6 през септември 2023 г. Очаква се да удари източното крайбрежие на Съединените щати, главно във Флорида, Северна Каролина и Южна Каролина.

През декември се очаква „електрическа градушка“, която е „нов тип буря, при която градушка и мълния се смесват, бурята удря и изгаря всичко, до което се докосне“.

Ино Аларик обяви, че няколко месеца по-късно ще има торнадо с ширина 12 мили, което ще унищожи цял Хюстън, Тексас. По-късно ще се случи земетресение с магнитуд 9,8 по Рихтер, което „ще продължи 45 минути без прекъсване в разлома Сан Андреас.

Очевидно земетресението ще бъде толкова силно, че ще бъде наречено“ Големия Джон“. Същото земетресение ще причини гигантско мегацунами височина от 750 фута, което се предвижда да унищожи огромна част от крайбрежието на Калифорния.

Зрителите на TikTok бяха разделени в мненията си, като започнаха да обсъждат в коментарите дали това може да е вярно.

„Не вярвам в това, освен ако не се е случило на Семейство Симпсън“, написа потребителят на TikTok Джеймс Брадшоу.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *