Разкрити се кой паникьоса ромите и ги накара да си вземат децата от училище. Едва ли ще се изненадате КОЙ!

България отблизо
„Дали има замесени политици? Да! Има партии, които са пряко ангажирани с каузата. Поне няколко кандидат-кмета и една политическа сила са ангажирани. Доколкото знам е коалиционен партньор на левицата в няколко формата за местните избори”. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев по Нова телевизия.

„Това тече поне от половин година и не е толкова невинно, колкото изглежда на пръв поглед. Това не е поредната дигитална щуротия”, коментира той случилото се в Сливен и Ямбол, при която родители опразниха три училища от страх, че ще им бъдат отнети децата.

 

„Първо това е след всичките ни системни усилия да върнем децата в клас. 40 000 деца сме върнали. Второ, няма как да не си мислим, че това има определени политически мотиви, най-малкото ескалира в определена предизборна ситуация”, коментира още Дончев.

То беше ясно, че ще метне вината на БСП.

Но не се ли сети, че всичко това се случва в махалите, които гласуват за ГЕРБ. Сред гласоподаватели, които си чакат парите в плик, за да отидат до урните. БСП нямат влияние там, защото нямат пари.

Не е ли възможно ГЕРБ сами да са създали паниката, а след това да я стоварят на противника си?

Не е ли възможно други партии от коалицията, които говорят за багери и изселване да са го сторили?

За Дончев друга възможност освен врага няма. А може би знае кой го направи и сега отбива водата.

Наистина кампанията е мръсна.

Много мръсна, щом заложници станаха децата.

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *