Тошко Йорданов отряза репортерка: Ще влезем, колкото влезем!

България отблизо

Депутатът от ИТН Тошко Йорданов се скара на репортерката на bTV, която го спря с въпроси на входа на Народното събрание. Причината беше, че не му хареса начина, по който го питат за причините за разпадането на мнозинството.

След като Йорданов заяви, че преговорите за ново правителство са пропаднали зарада записа на Христо Иванов и нарече няколко пъти Георги Свиленски от БСП „лъжец”.

 

Журналистката обаче го попита как ще коментира обвиненията на бившите партньори в мнозинството, че ИТН са виновни за разпадането му.

„Колежке, вие не казвате, че Свиленски или Христо Иванов казват нещо, а го заявявате като факт. Внимавайте как си формулирате въпросите”, скара се депутатът на репортерката. Като чу името на шефа на ДБ тя се опита да смени темата и насочи разговора към очакванията на ИТН за следващите избори.

„Ще влезем, колкото влезем”, отряза я Тошко Йорданов, който заяви, че те не са като останалите партии и няма да правят прогнози, а просто ще излязат пред избирателите си  с това, което са направили.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *