Рамзан Кадиров задейства нещо страшно срещу убийците от батальон „Азов“: Ето какво ще им се случва!

Свят

Пътищата към украинския завод „Азовстал“ са осеяни с поразена военна техника, снаряди и фрагменти от ракети и мини, както и с тела на загинали бандеровци от батальон „Азов“, които цели осем години безмилостно убиваха жени, деца и старци в Донбас. 

В мазетата на сградите се крият възрастни хора, предимно пенсионери, които отказаха да се евакуират и които продължават след поредния обстрел от украински войски  да гасят апартаментите си. Щом падне нова ракета или снаряд, пожарите започват отново.

Благодарение на чеченския батальон на командира Талиб, който напредва в този сектор има кой да охранява района от случайни набези на бандитите.

Припомняме, че „Азовстал“ е металургичен завод в Украйна. Намира се в Мариупол на брега на Азовско море в устието на река Калмиус. Той беше монополист в Украйна за производството на някои видове валцувани метални изделия. Сега е зает от бандеровците.

Лидерът на Чечня Рамзан Кадиров се обърна към бойците, които се крият в „Азовстал“ и каза, че при него има записи от преговори, според които те, бандеровците, искат да се предадат. Кадиров им даде един ден, за да се предадат.  И им обеща: „Ако не се предадете, вдругиден ще ви унищожим всички.“

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *