Румен Гечев разкри страшна тайна от детството на Цветан Цветанов: Вижте какво криел!

България отблизо

Цветан Цветанов хвърли поредната бомба, този път срещу депутата от левицата Румен Гечев.

Той издаде, че парламентаристът искал да бъде назначен в Черноморската банка за търговия и развитие и непрекъснато пращал хора да лобират за него. Неговите емисари обикаляли ту кабинета на финансовия министър Владислав Горанов, ту направо резиденцията на Борисов.

Твърдението на Цветанов съвсем логично предизвика поредния скандал в пленарна зала. Румен Гечев се провикна от мястото си и  попита какви доказателства има Цветанов за хвърлените в пространството твърдения. „Мозъчният тръст“ на ГЕРБ каза, че щом твърди това, значи има достатъчно доказателства, защото не обичал да говори празни приказки.  Казаха ми го и премиерът и финансовият министър, а аз на тях им вярвам, отсече дясната ръка на Борисов.

Гечев поиска думата за отговор и обяви: . „Вие сте имал много трудно детство и това непрекъснато си личи. Нахвърляте се на всеки, нападение ли е, отбрана ли е, не съм психолог и не мога да кажа. Някой ви е подценявал в училище“, обърна се  социалистът с усмивка към Цветанов.

Гечев опроверга твърденията на зам.-председателя на ГЕРБ и му обясни как  функционира родната  банкова система и как стават назначенията. А за капак довърши: „Аз пък, познавайки финансовите механизми, не мога да разбера как една тъща с 250 лева пенсия, успя да ти купи 6 апартамента, приятелю, но не тичам до трибуната непрекъснато да ти го припомням!

Залата избухна в смях и ропот едновременно, а Цветанов внезапно обърна всичко на шега и каза, че социалистите днес били в приповдигнато настроение заради предстоящото мероприятие на Бузлуджа. И ги насърчи : вървете,  викайте, плюйте ни, за да ви олекне. И помнете, че не сте ни  алтернатива!

Кой на кого е алтернатива, ще каже народът, господин Цветанов!

Припомняме ви го в случай, че сте забравили!

Istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *