Румен Овчаров: Американците искат от нас много опасни неща!

България отблизо
След като почнат да идват американски специалисти у нас, значи нещо искат. Нещо ще трябва да направим. САЩ отдавна се опитват да продават тяхно ядрено гориво на други страни. Очевидно ще искат да направят  такъв „експеримент“ за Козлодуй.
Това каза Румен Овчаров в ефира на БТВ.
Такова действие, обаче, е много опасно, понеже ядрените реактори в АЕЦ „Козлодуй“ са руски и са предназначени само за руско гориво. Ако горивото им се смени, тогава ще настъпят последици, които никой не може да прогнозира и да контролира.

Ние сме рецидивисти по прекратяване на големи проекти, продължи Румен Овчаров. Докато не почне да тече по тръбата газ, всичко е възможно.  Забавяне на строежа на газопровода „Турски поток“ очевидно има. По тръбата няма да протече газ и до май следващата година. Защото не се гради по 5 км. на ден тръбопровод, както каза Борисов.

Според мен, Путин внимателно, но твърдо предупреди България. Страната ни, не трябва да пречи при неразбирателство между Русия и Украйна. Защото Дания забави много „Северен поток“. И сега, искат, не искат, Русия и Украйна трябва да се споразумеят.

Битката със задкулисието в БСП не е завършила . Като се гледа кой какво загуби, ще стане ясно кои са те. Ако искаш някой да не свърши нещо, накарай някой да говори за него. това каза Румен Овчаров по БТВ.

В групата на БСП имаше хора, които твърдо заявиха желание да подкрепят Сотир Цацаров.  Част от тях са от  пловдивската група. Очевидно това са хора, свързани с опозицията на БСП. Принципът дайте да я свалим тази, заради Истанбулската конвенция, не е сериозен. Тази опозиция няма политика. Не мисля, че има разцепление в БСП.  Резултатът на изборите на БСП е добър, като се има предвид какво направи ГЕРБ, за да си гарантират победата на изборите./Източник Епицентър.бг/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *