Русия поразява украинските дронове, а с това и всяка възможност на Киев да води смислена защита!!

Свят

Министерството на отбраната на Русия публикува кадри от унищожаването на безпилотен летателен апарат от фрегата „Адмирал Есен“ в зоната на действие на корабите на Черноморския флот.

„Екипажът на фрегата на Черноморския флот край западното крайбрежие на Кримския полуостров унищожи безпилотен летателен апарат  от типа „Байрактар“, като изстреля две ракети от корабната зенитно-ракетна система „Щил“,“ съобщи пресслужбата.

Както бе посочено, дронът извършвал разузнаване на действията на корабите на Черноморския флот, както и на крайбрежните и наземни позиции на военната техника на руските въоръжени сили, които се намират на полуостров Крим и в Южна Украйна.

По-рано военните на Руската федерация унищожиха украински дронове „Байрактар“ край Харков и много други населени места. Към настоящия момент Киев вече почти няма дронове,  с които да наблюдава бойното поле, позициите и придвижването на руските войски.

Така Русия спокойно и методично, сякаш като на учение, а не на война, унищожава всички възможности на украинския режим да се защитава. Сега вече и окопаването в бункери няма да помогне.

Видео:

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *