Руската мощ отново се стовари върху чуждите наемници! Малцина оцеляха

Свят

Украинските военни се опитаха да скрият огромните загуби сред чуждите наемници, но беше публикувано видео от удар с ракетна система за залпов огън, коригирана от дрон.

 

Атака срещу позициите на чуждестранни наемници във Великий Бурлук беше извършена късно вечерта и точно в средата на чуждото формирование.

От източници стана известно, че ударите наистина са били нанесени, но в момента стана известна целта на удара – чуждестранни наемници.

На видеозаписите, с които разполагат журналистите на чуждестранни издания, можете да видите момента на удара точно върху сградата, където има около стотина чуждестранни наемници.

Над 50 души са били унищожени, а още около 20 са получили различни наранявания, в резултат на което цялата групировка чуждестранни наемници се оказа небоеспособна.

Според местни източници веднага след удара мястото на поражението на чуждестранните наемници е било отцепено, за да се избегне изтичане на каквато и да е информация, но видеозаписите показват, че ударът не е било възможно да се скрие.

Експертите отбелязват, че такива случаи може да има доста, докато ударите са предимно от оперативен характер и е почти невъзможно да бъдат избегнати.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *