Руските сили започнаха мощни удари по град Харков

Свят

Руските сили удариха складове за оръжия и боеприпаси в района на Харков, както и укрепени пунктове на украинските войски в околностите на града, съобщиха от руското разузнаване.
Разузнавачът с голям боен опит Сергей Лебедев разкри, че руските въоръжени сили са унищожили складове и укрепени пунктове на украинските войски в района на Нова Бавария в околностите на Харков.

ВС на РФ нанесоха удар по складове с бойни комплекти и по разположението на военнослужещи на Украйна в района Нова Бавария в Харков, съобщи координаторът на руското разузнаване Сергей Лебедев, позовавайки се на свои съратници.

«Вчера в 22 часа в района на Нова Бавария в околностите на Харков бяха нанесени мощни удари. Разузнаването и представители на съпротивата съобщиха, че там е имало пожар и детонация над два часа. Нашите удариха огромен склад, а изхождайки от това, че е имало много линейки на Спешна помощ и са отцепени няколко квартала и до днес, стана ясно, че нашите са ударили и по разположението на ВСУ. Проверката на фактите на място потвърждава тези предположения», каза руският разузнавач Лебедев.

Той добави, че разузнавачите и представителите на съпротивата са регистрирали и удари по Балаклея, Харковска област — това е град на втората отбранителна линия в Изюмско направление, който се използва от украинските въоръжени сили за ротация на личния състав.
Имало е удар и по Чугуев, където има голям железопътен възел, който функционира като пункт за пренасочване. Е, от там вече няма да заминават набързо мобилизирани украински подразделения към фронта. Това е добре както за руската армия, така и за самите мобилизирани, защото на фронта не ги чака нищо друго освен бърза и безсмислена смърт, коментират руски разузнавачи и представители на съпротивата срещу Киевската власт.
ПП

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *