Руският „Панцир“ срещу американския „Хаймърс“ – ще се смаете какво стана!

Свят

Пълният пакет от 6 изстреляни ракети „Хаймърс“ летят директно към зенитно-ракетния комплекс, „Панцир“, радарната станция ги открива успешно, след което се открива огън по целите.

 

Руски военни показаха как се отразява масиран удар срещу зенитно-ракетния комплекс „Панцир – С“ от мястото на оператора.

Руската армия, участваща в „специалната операция“ разкри как работи радарното прихващане на зенитно-ракетния комплекс „Панцир-С“ срещу масиран удар от зенитно-ракетния комплекс „Хаймърс“.

Както се оказа, целта на американците е да се разкрие и унищожи действителното местоположение на зенитно-ракетната система „Панцир-С“, но това не става толкова просто.

На видеозаписите, публикувани от руските военни, може да се види как пълният пакет от шест изстреляни ракети от комплекса „Хаймърс“ летят директно към зенитно-ракетния комплекс „Панцир-С“. Въпреки факта, че американските ракети развиват скорост от около 3,5 MAX, радарната станция ги открива успешно, след което се открива огън по целите. Фактът, че целите са били успешно поразени, се доказва от съседния екран, където може да се видят моментите на ракети, удрящи по боеприпасите на „Хаймърс“.

Съдейки по маркировката на един от екраните, атаката с „Хаймърс“ е извършена на 23 септември – според руското министерство на отбраната през този ден руските военни са прихванали 42 ракети HIMARS, Alder и HARM в района на Нова Каховка, и това стана начало на масовото поражение на Хаймърсите.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *