Сайт метна страшно обвинение срещу Кирил Петков и Асен Василев. Кьорфишек, или…

България отблизо
Министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев са заповядали неофициално на службите да следят 20 политици и бизнесмени по изготвен от двамата списък. Това разкриха пред БЛИЦ два независими източника от правоохранителната система на държавата.

Според нашите източници, първите трима за следене са Бойко Борисов, Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ.

Тримата политици са изявени критици на правителството и не крият острата си реакция срещу действията на оглавявания от Петков кабинет.

В четвъртък, лидерът на ДПС Карадайъ атакува от парламентарната трибуна Петков, като му каза в прав текст, че се е вживял в ролята на цар. А след това му припомни и прегрешенията с Конституцията на Р България.

Днес вулканични искри в пленарна зала прехвърчаха между Делян Пеевски и Асен Василев.

След абсурдните обвинения на Василев по темата „Магнитски“, Пеевски го призова да каже истината за предишната си месторабота и развихрилата се сега контрабанда.

Освен Пеевски, Борисов и Карадайъ, в черния списък на Петков и Василев попадат още 17 личности. По задание на премиера, въпросните хора ще бъдат следени 24 часа в денонощието, а телефонните им разговори записвани. Освен това ще бъдат подложени на репресивни данъчни проверки, които да търсят нередности на всяка цена.

Опозицията е надушила скандалните намерения на Петков и Василев и се готви да свика парламентарни комисии, които да потърсят отговорност за действията им.

В близките дни се очакват горещи разкрития за нарочените за следене политици и предприемачи.

Автор: Ивайло Крачунов, БЛИЦ

Б.р.

Оставяме на читателите да преценят това истина ли е, или пълна лъжа.

Tagged

1 thought on “Сайт метна страшно обвинение срещу Кирил Петков и Асен Василев. Кьорфишек, или…

  1. Дори това да е истина,ако бях на мястото на г–н Петков,щях да направя същото! Тези негодници трябва да бъдат следени много внимателно,ТЕ СА СПОСОБНИ ДА НАПРАВЯТ ВСЯКАКВИ НИЗОСТИ,стига това да е в техен интерес!Иначе,СМЕШЕН ПЛАЧ! ТЕЗИ СА ПОДСЛУШВАЛИ НЕ 20 ,ДАЖЕ НЕ И 200…НА ЗЛА КРУША–ЗЪЛ ПРЪТ!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *