Самообвинение?! Борисов и Горанов отказаха да коментират парите от таксата, която Божков твърди, че е плащал на властта!

България отблизо

Хазартният бос Васил Божков твърди, че е теглил от своите банкови сметки милиони в брой, които е давал на „определени хора“ като 20% такса „Помагане“. Според Божков, той е плащал тези пари за разпъване на политически чадър над неговия хазартен бизнес

В тази връзка той попита Владислав Горанов и НАП къде са тези пари, след като му е направена пълна данъчна ревизия.

Те би трябвало да се покажат някъде в банковите сметки на „определените хора“. Но…Борисов и Горанов отказаха да коментират тези твърдения на олигарха.

Ето какво се случи:

Премиерът Бойко Борисов срязал Божков ТВ, както той нарича националната телевизия btv. Медията трубадур на бизнесмена Васил Божков, който по настоящем се укрива в Дубай, е пуснала запитване към министър-председателя и лидер на партия ГЕРБ. Той писмено е отговорил на телевизията:

“Темата с неверните твърдения на обвиняемия Божков приключи с коментарите на министъра на финансите Владислав Горанов и на председателя на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова. От времето, в което изпълнявах длъжността главен секретар на МВР, не влизам в обяснителен режим с обвиняеми и не коментирам техните защитни тези“, написа Бойко Борисов.

От Министерството на финансите отказаха да коментират поредните анимационни тези на Васил Божков, съобщава в свой материал информационна агенция Блиц.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *