Симов попари Манолова: Телевизионни ГМО проекти със стари плевели не могат да заменят БСП!

България отблизо

Депутатът от БСП Александър Симов попари мераците на Мая Манолова за нов политически проект. 

„В последните дни все засичам някой „загрижен“ политолог, който да врачува, че  Новият Ляв Проект ™ е на хоризонта и всеки момент ще се появи с холивудски спецефекти и ефектен грим. Точно на това отдавам и новите плонжове на Мая Манолова, която странно защо се е самообявила за носител на новата „лявост“.

Аз си спомням друго, че когато тя си създаде своя организацийка бягаше като дявол от тамян от всякакви етикети. Не беше нито дясна, нито лява. Беше всичко едновременно. Нали така?“, написа във Фейсбук Симов.

„Левите проекти трудно търпят телевизионно инженерство и пожелателно мислене. Както и не можеш да засадиш в тях стари плевели, които се опитват да минат за нови орхидеи. Бога ми, до утре можем да си говорим за грешките на БСП, но БСП няма как да бъде подменена с телевизионни лица от миналото, които и до днес предизвикват основно псувни“, категоричен е той.

Ето и пълния текст на коментара му:

Едно време, спомням си, всеки ден никнеше Нов Десен Проект™. Сутрин ставахме с такъв, вечер преди да легнем ни ощастливяваше някой друг. Общото в тази конструкция е, че всичко това бяха политически ГМО-та, паразити, които искаха да усвояват свободни пространства. И всичко това се издъни с гръм и трясък. България е страната с най-много десни проекти на глава на населението, ама ползата от тях е нулева.

Сега виждам социологически и анализаторски напън да отворят същата ниша в ляво. В последните дни все засичам някой „загрижен“ политолог, който да врачува, че  Новият Ляв Проект ™ е на хоризонта и всеки момент ще се появи с холивудски спецефекти и ефектен грим. Точно на това отдавам и новите плонжове на Мая Манолова, която странно защо се е самообявила за носител на новата „лявост“. Аз си спомням друго, че когато тя си създаде своя организацийка бягаше като дявол от тамян от всякакви етикети. Не беше нито дясна, нито лява. Беше всичко едновременно. Нали така?

За десницата не отговарям. Но левите проекти трудно търпят телевизионно инженерство и пожелателно мислене. Както и не можеш да засадиш в тях стари плевели, които се опитват да минат за нови орхидеи. Бога ми, до утре можем да си говорим за грешките на БСП, но БСП няма как да бъде подменена с телевизионни лица от миналото, които и до днес предизвикват основно псувни.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *