Скандално: Документ от ЦИК уличи „Ергенът“ в грандиозна измама, финалът се знаел още преди старта!

България отблизо Лайф зад паравана

Защо продуцентите на „Ергенът“ са знаели името на победителката още преди старта на снимките? Сериозен въпрос след спорния финал на риалити формата – сапунка „Ергенът“ по БТВ. Беше ли предварително наговорен между телевизията и продуцентите финалът и победителката в току що завършилия сезон на формата?

Отговорът е повече ДА, нагласена работа, отколкото да е било честно състезание с отворен финал. Излъга ли БТВ своите не много останали верни зрители, които изтърпяха сапунката докрая в името на „възтръжествуването“ на Любовта с голямо Л?

 

„Ергенът“ е нагласена постановка, а това доказва списъкът на ЦИК с електронната регистрация за гласуване в Бодрум, Турция за изборите за парламент на 2 октомври миналата година, съобщава B-News.

Списъкът с електронната регистрация на избирателите е официален държавен документ! И е достъпен за всеки гражданин.

Всяка грандиозна измама лъсва заради едно малко недоглеждане. На лъжата затова краката са къси.

От регистрацията става ясно, че седмици по-рано, ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА на снимките, неколцина от екипа са били в заверата и са знаели, че от всички участващи девойки САМО някои (като победителката в играта – конкурс Валерия Бисерова Георгиева) са били планирани от продуцента Радослав Тушев да останат с него и с екипа му докрая на снимките в курорта Бодрум.

Общо регистрирани в ЦИК българи за гласуване в курорта са били около 50-ина човека, тяхната самоличност се пази в електронния регистър. Със сигурност много участнички не са били планирани да останат да гласуват в Бодрум.

Тоест, всички без ЕДНА са били с Нулев шанс да стигнат финала още преди старта! Екипът, планиран да остане до финала, включвал продуцента Радо Тушев, самия „Ерген“ Евгени Генчев и водещия Наум Шопов с жена му Теа. В регистрацията на ЦИК са те плюс ….жената на Ергена….или Победителката за сърцето на Евгени.

В регистъра на ЦИК за гласуване в Бодрум липсват имената на много или почти всички участнички в реалити формата – като Симона (Мони) Зенингер и кючекинята Пам, които после заформиха лесбовръзка.

И другите участнички като Полина Папаркова, Ирина Карабаджак и третата финалистка Микаела също нямат регистрация в ЦИК за 2 октомври 2022, каквато има „победителката“ Валерия. Липсват като регистрирани за 2 октомври Габриела, Боряна, Райя, Елисавета, Елена-Антоанета, Милица, Крисия, Лиа, Ивелина, Ирина, Теодора, Меган, Виктория, Джия, Айлин, Кристина!

Всички те са били отписани за финала още преди старта, за сметка на регистрираната Валерия. Още преди да пуснат камерите на запис победителката е била известна за сценаристите! Има регистрирана само една „финалистка“ в ЦИК – Победителлката за сърцето на Евгени Валерия.

Призоваваме БТВ и г-н Радо Тушев да дадат на екипа ни разследващи журналисти пълен списък с трите имена по паспорт на всички участнички, за да сравним кои са имали предварителен шанс да се задържат до финала като Валерия и кои са били отписани още преди снимките! Дали има поне една такава друга такава със статута на вътрешен човек, член на екипа.

Явно този съвсем тесен либерален кръг е бързал да се регистрира и така да се подсигури, че ще даде гласовете си за любимите на БТВ „шарени джендъри“ Кирчо и Кокорчо от „Продължаваме Промяната“ в коалиция с ДБ. За каквито шарлатани са гласували такива шарлатани са и авторите и телевизията, продуцирала и излъчила лъжата „Ергенът“.

Така лъсналата нагласена работа трябва да бъде обяснена от ръководителите на либералната телевизия. Защо е направена? За да се прокламират либерално джендърските ценности през налагания образ на победителката, както предполагат бдителни граждани? Или обикновена шуробаджанащина, която се шири от години в родните медии.

Публична тайна е, че „Големите награди“ – пари и екскурзии се разпределят между близки и роднини на ръководствата и продуцентите зад гърба на чуждите собственици и още по-лошо – зад гърба на лъганата наивната публика, която гледа и участва с надеждата за истинско състезание. БТВ дължи отговори! Вечният ерген Антон Хекимян и „БТВ Новините“, които рекламираха „Ергенът“ също трябва да отговарят!

Коментар на Елиас Ели за измамата:

„Има нещо гнило в Дания“!
„Излиза, че либерастката телевизия битивитУ, още от първия момент е знаела победителят. А тя е кучкарката Валерия, защото отлеждала кучета и е в пълен синхрон с жълтопаветните соросоиди, които имат по 3 кучета в апартаментите си и са направили цяла София на „Кучешко-лайняна отврат“. Цялата отврат е, че „Ергенът „Евгени е нямал никакъв шанс, а другите момичета са били миманс.

Задачата на Евгени е била по цял (ден) да лъже момите като селски тарикат и да ги лигави като гол охлюв по поляна. То затова още от начало са били тези“ скрити бележки“, които си разменяха с Валерия. И за капак трябваше да й поредложи брак. Това момче или е тъпо, или е взело поне 1 милион от продуцентите, за да се наниже на тоя тъп капан.“

Тъпи сме очевидно ние, наивните зрители, а не тези, които ядат тлъстата баница пред телешкия ни възторг.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *