Скандал в парламента! ГЕРБ люто се закани на БСП

България отблизо

Десислава Атанасова от ГЕРБ излезе с остра декларация от парламентарната трибуна.

Кои са 22-та закона, които трябва да бъдат приети, за да дойдат парите по Плана за възстановяване и развитие, попита Десислава Атанасова от ГЕРБ и поиска тази информация да бъде представена публично. Така ще падне маската, зад която всички се крият, че без тези закони България е загубена.

 

Не 22, много повече мини е заложило правителството на Кирил Петков по Плана за възстановяване. Обещали са закони на килограм, които не са написали. Това е издевателство над правния процес, каза Атанасова.

Според нея България така е обречена на бедност от правителството на Кирил Петков. Иначе БСП ще обезврежда мините с голи ръце.

Вторият въпрос е за Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ веднага. Рашков упражни терор над избирателите и извърши незаконни арести над Бойко Борисов. Той е олицетворение на терора, налаган от Киро и Асен.

Те искат Рашков да им е бухалка и инквизитор. Ако се съгласите, ще ни обявите директна война. Тази война ще е и за правораздавтерната система, така ще бъде разрушен и гражданският мир. Не разбираме каква е цената, не знам какво ви обещават, но ще ви измамят. Ще останете с пръст в устата, каза Атанасова.

Георги Свиленски от БСП скочи срещу декларацията, но му отнеха думата на трибуната

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *