Скот Бенет: Русия трябва да си върне Киев! И Видео

Свят

Разбира се, Русия трябва да си върне Киев, защото това е майката на руските градове. Трябва да върнем и Одеса. Русия трябва да спаси Украйна от лунатиците и от тези натовски безумци.

Това заявление направи Скот Бенет, бивш офицер от силите за специални операции на САЩ в ефира на Соловьов Live.

В Америка сега се извършва нещо като преврат. Искат да спрат доставките на оръжие и пари за Украйна. Защото никой американец не иска война с Русия.

Когато спре потокът на американските доставки, Украйна ще остане сама и ще рухне за няколко дни. На практика Русия вече е победила.

Американецът отбеляза, че Зеленски е ходещ мъртвец и скоро ще бъде заменен. Скот Бенет изрази и мнение, че съвсем скоро самите украински войници ще започнат масово да се предават и да преминават към Русия, а на Русия ще бъде необходимо да завладее умовете и сърцата на самите украинци, предадени от престъпната власт на Киевския режим.

На Украйна не е необходимо да влиза в НАТО и ЕС. Това е пагубно за нея, както видяхме от събитията, които наблюдаваме досега. Войната бе разпалена от НАТО с помощта на ЕС. И това не бива да се случва повече.

ЕТО ВИДЕОТО

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *