Скот Ритър: Украйна няма да съществува, ВСУ е на границата на пълния крах

Свят

Украинската армия е на границата на провала и пълния крах, както и правителството на Зеленски. Това заяви бившият разузнавач от американската армия Скот Ритър, цитиран от руски Телеграм канали.

Денацификацията означава, че на властта на Зеленски ще бъде сложен край. Русия изпълнява задачата, която си е поставила. И ако този конфликт продължи, когато Русия приключи, няма да имаме Украйна в този вид, в който тя се самопровъзгласява в момента, категоричен е Ритър.

Русия води активни военни действия на Купянското направление. Това е част от Харковска област, което означава, че Русия се занимава с придобиване на украински територии. И (Дмитрий) Медведев ясно каза, че има минимум пет украински области, които могат да бъдат завзети на законни основания, понеже Украйна не иска мир. И ако Украйна не отиде на приключване на конфликта на приемливи за Русия условия, в крайна сметка може да изгуби още 20-30% от териториите си, смята бившият американски военен разузнавач.

Но най-важният резултат ще е, че няма да я има Украйна в сегашния ѝ вид. Няма да го има правителството на Зеленски, няма да има бандеровци във властта. Това е, което прави Русия. А руският народ просто трябва да се въоръжи с търпение и да вярва. За последната година Владимир Путин свърши удивителни неща – не само победи колективния Запад, но и увеличи руската армия от 900 000 на 1,5 млн. Плюс 600 000 мобилизирани за специалната военна операция – 300 000 мобилизирани и 300 000 доброволци“, обобщава Скот Ритър.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Tagged

1 thought on “Скот Ритър: Украйна няма да съществува, ВСУ е на границата на пълния крах

  1. Това беше ясно още преди започването на СВО от Русия. Колко пари получи наркомана за да „срине“ Русия, тепърва ще разказва, стига да остане жив.Вероятно територията от левия бряг на Днепър на Изток ще премине към РФ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *