Сръбската Ванга с плашещи думи: Половин Европа ще потъне, а няколко държави ще се разпаднат

Свят

Много скоро народи в Европа ще усетят на гърба си ефекта от глобалното затопляне, а страните им ще изчезнат от картата на света. Потопът, за който пише в Библията, ще се окаже реалност, а държавите, които ще престанат да съществуват заради топенето на ледниците, са Финландия, Швеция, Дания и Холандия.

 

Това е пророкувала сръбската Ванга – Верица Обренович. 

Жената, на която властите във вече бивша Югославия назначили дори ТВ оператор, за да записва едва ли не всяко нейно дихание, е говорила и за война за Северен Кипър. Според прогнозите й Русия щяла да го вземе от Турция и да го даде на Гърция.

Според Верица Иран ще атакува Израел, за да защити палестинците. Това Обренович казала още през 2015 година. Според нея Русия, Китай и Индия ще станат център на света, а Великобритания ще се разпадне на Англия и Шотландия. Балтийските страни пък съвсем доброволно щели да станат част от Руската федерация. Това днес изглежда невероятно.

Разпад

Разпад прогнозирала тя и на Испания и Италия. Франция пък ще бъде разтресена от бунтове и терористични атаки.

САЩ ще изтеглят войските на НАТО от Южна Корея, но въпреки това ще последва сблъсък със Северна Корея. Войната ще се води с ракети в небето, казала ясновидката.

В Италия вулканът Етна ще се събуди, ще има земетресение и хората ще напуснат домовете си в паника.

Информацията за Верица Обренович обаче е оскъдна, а уж е работила за най-висшето политическо ръководство на Югославия. Била е дори член на тайната група 69 на Генералния щаб на югославската армия. Информацията за нея е била строго класифицирана.

Кончина

Малцина са имали достъп до Обренович и за да не се пропусне нищо от нейните пророчества, специално й е бил назначен за оператор Александър Митрович.

Едва през 2010 г. името й става известно на широката публика. Верица Обренович починала обаче на 22 юли 2019 г., а причината за смъртта остава неизвестна. Погребана е в Белград на гробището Орловац.

Любопитно е, че гледачката направи своя постоянен оператор Митрович ученик и приемник заради дългогодишната безупречна служба. Сега той е щастлив да сподели нейните „тайни“ с обществеността.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *