Скриха огромен гаф на Борисов! Вижте как стана за резил /ВИДЕО/

България отблизо

Българските медии отново скриха огромен гаф на премиера Борисов, който стана пред очите им.

За това съобщиха от „Господари на ефира“, които спипаха огромното медийно затъмнение.

По време на връчването на наградите „Достойните българи на годината“, ББ лично се появил в залата да даде една от наградите. От записа става ясно, че той се насочва към поредния кадърен нашенец на сцената и му връчва грамотата и плакета. Думите му са „Радвам се, че сте българи и живеете в България, понеже сте българи“. Тези фамозни слова няма как да се редактират и са излъчени от всички телевизии.

Само че в залата се е случило нещо съвсем различно от раздаването на награди. Точно когато Борисов излиза на сцената, от публиката се изправя мъж и го призовава да си ходи. „Вие не сте достоен да управлявате тази страна! Дайте си веднага оставката! За толкова години не направихте нищо за България! Срамота е точно вие да връчвате тези награди! Вижте го всички! Той е некадърник, а награждава кадърните. Дайте си оставката! Оставете на други да управляват страната, защото вие не можете!“ – тези думи мъжът изрича с висок глас, а Борисов пристъпва на сцената като ученичка.

В залата се възцарява мъртва тишина. Гардовете на премиера понечват да спрат разлютения мъж, но се сещат, че има много хора и ще направят издънка. Затова го оставят да се изкаже, а лицето на Борисов замръзва заплашително, докато трае словесната атака.

Мъжът се оказва блогър от Благоевград, който пише предимно за уфология и теорията на конспирацията. Какво се е слечило с него после и бил ли е „съветван“ в полицията, никой не знае.

Парадоксалното е, че на мястото на събитието се намират всички телевизии и журналисти от вестници и водещи сайтове. Информацията се появява само по Канал 3, който излъчва на живо. Останалите заснемат бунта на човека от публиката, но след това го изрязват. И на екрана лъсва само Борисов, който връчва наградата. А че един българин се е разбунтувал по време на връчването на наградите „Българин на годината“, остава пълна тайна за зрителите. Мълчат не само медиите. Мълчат и всички свидетели на случилото се. Виж ТУК

В цял свят, ако стане нещо такова и премиер и президент бъдат замерени с толкова тежки думи, това ще се превърне в сензация. Телевизиите ще го излъчват дни наред, ще искат интервю и отговор от управника, както и от човека, който му е казал в очите да си подаде оставката, защото е некадърник. Мигновено новината ще бъде качена и в Ю Тюб и социалните мрежи. Атакуваният даже често си подава наистина оставката след такъв скандал.

У нас това се размина с оглушителна тишина, изрязване на репортажа, замазване, криене, раболепно неглижиране на случая, все едно е нямало такъв.

Толкова ли много медиите се страхуват от Борисов?

Толкова ли зависят от него?

Има ли свобода на словото у нас изобщо?

Според „Репортери без граници“ ние сме на 113 – то място в света по свобода!

И незнайно на кое по цензура и автоцензура.

Тогава защо изобщо имаме медии?

Питайте Борисов, ние не знаем…

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК:

 

 

Tagged

1 thought on “Скриха огромен гаф на Борисов! Вижте как стана за резил /ВИДЕО/

  1. Медиите ще бъдат национализирани. Лъжата ще бъде обявена за криминално престъпление и по силата на този закон, всички журналисти, които са дезинформирали народа, ще бъдат осъдени! Народът веднъж завинаги ще се изчисти от БОКЛУКА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *