Слави нанесе тежък удар на Кирил Петков. Бръкна му дълбоко в джоба и…

България отблизо

Софийският градски съд е осъдил съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков да плати 50 хиляди лева по заведено дело от лидера на ИТН Слави Трифонов за обида, предаде БНР.  

Това обяви председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов като уточни, че Петков е нарекъл Трифонов „мафиот“ по време на пресконференция, излъчвана в национален ефир:
„Доколкото познавам г-н Трифонов, той тези пари на Кирил Петков няма да ги вземе, най-вероятно ще ги дари за спасяване на някой детски живот“, каза Тошко Йорданов от ИТН. И още:
„Кирил Петков отново е доказан лъжец, този път със съдебно решение. Сумата е 50 000 лева и всички разноски по делото.“.

Днес излезе решението на СГС, решение с което СГС осъжда Кирил Петков на 50 хил. лв., за делото което му заведе Слави Трифонов. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

„Кирил Петков отново е доказан лъжец, този път със съдебно решение. Сумата е 50 000 лева и всички разноски по делото“, каза Тошко Йорданов.

 

„Доколкото познавам г-н Трифонов, тия пари на Кирил Петков няма да ги вземе и най-вероятно ще ги дари за спасяване на някой детски живот. И понеже той не казва каква благотворителна дейност развива, аз ще ви го кажа“, заяви Йорданов.

„Може би Кирил Петков, без да иска, ще направи нещо полезно в жалкия си живот и през г-н Трифонов тези пари ще отидат за спасяване на някакво детенце“, добави Тошко Йорданов.

Решението на съда подлежи на обжалване на по-горна инстанция.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *