Слави развя още една мръсна риза на Петков. Лъснаха нови коалиционни тайни, които ще ви шокират

България отблизо

Слави Трифонов направи нови разкрития за времето, когато партията му бе в коалиция с ПП, БСП и ДБ. Припомняме, че  лидерът на ИТН се зарече, че в новата си телевизионна поредица ще споделя откровения и тайни. Той сподели видео в личния си фейсбук от вчерашното издание на предаването си:

„Последният път, в който разговарях с Кирил Петков, беше за избор на шеф на БНБ. Той ме беше пуснал на спикер. Докато му кажа не не искам да говоря така и той вече ме включи.

 

На срещата, до колкото знам, са били Нинова и Христо Иванов и аз казах преди да коментираме шефа на БНБ искам да ви попитам: Не ви ли е неудобно и неприятно, че Кирил Петков не ни информира предварително, а всъщност ни пренебрегна, Арестува Борисов, а ние разбрахме една минута след като се е случило и другото от медиите за такъв важен казус нас не ни питат. Не получих никакъв отговор, имаше пълно мълчание“, призна Трифонов.

След това той изключи спикера и разговорът продължи неприятно, заради нашето предложение за г-н Каримански. Той каза, че е „леке“. Аз казах, че човек, който квалифицира няма доводи и казах, че той за последен път разговаря с мен“, призна Трифонов.

Слави разказа още, че по принцип е човек, който гледа предварително да се изчистят проблемите в отношенията, да не се стига до крайности, но когато се убеди, че няма смисъл, прекратява отношенията завинаги. „Такъв характер съм, предупреждавам. След това да си прощаваме, да си обясняваме, дай сега да започнем наново… Просто не съм такъв човек“, добави лидерът на ИТН.

„Гледам да съм почтен , макар тая дума да я намразих заради някои хора, така беше и с Кирил Петков – предварително го предупредих“, каза още той.

Трифонов се чудел защо предизвиква такава омраза и твърдения, че бил опростачил нацията. Казвали го и умни хора, които уважава, но се чуди как така се стига до подобно крайно излеяние на емоции и най-вече защо именно той ги предизвиква. Като не ти харесва нещо, не го гледаш, даде рецепта Трифонов на тези, които го мразят

Призна, че много е разсъждавал над въпроса защо има толкова силна неприязън към личността му у някои хора. И заключи, че борците срещу чалгата му напомнят на хората от ДБ , „Промяната“ и разни харвардци – те се мислели за по-умни, по-образовани, по-възвишени, а ти си „гаден мазен селяндур“, който мъти водата на тях – солта на земята, „изникнали от реброто на бог“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *