Слави с мълниеносен отговор: Татяна Дончева е жълт вестник!

България отблизо

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира светкавично на интервюто на Татяна Дончева пред Цветанка Ризова по bTV.


Дончева посочи преди, че Слави има изградена енигма от миналото, но това не го прави физически и психически равностоен на Бойко Борисов, въпреки че опитва да му подражава.“ Ако тия хора имат два грама разум, сами могат да стигнат до извода, че тая работа не е читава“, каза още тя.

Реакцията на Трифонов в личния му фейсбук профил бе мълниеносна. Ето какво написа той:

Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше.

Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни.

Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *