След атаката по Кремъл: В Държавната дума зоват за жестоко отмъщение! И ВИДЕО

Свят

В мрежата бе публикувано още едно видео от атаката на украински дрон срещу Кремъл. Украинските власти продължават да отричат ​​всякакви опити за удар по резиденцията на президента на Руската федерация.

Междувременно в Киев и половин Украйна е обявена въздушна тревога.

Председателят на Либерално-демократическата партия, ръководител на комисията по международни отношения на Държавната дума Леонид Слуцки призова за възможно най-твърд отговор:

„От офиса на Зеленски, който е на гастрол във Финландия, се чуват жалки и нелепи оправдания, затова, че не са замесени в атаките. Трудно е за вярване, всичко сочи към украинската следа.

Няма смисъл да говорим отново за преминаването на „червените линии“ от киевския режим. Целта на планираната терористична акция и покушението срещу президента на Русия очевидно е била да се посее паника сред руснаците в навечерието на Деня на победата.

Следователно отговорът трябва да е жесток, максимално жесток! И мерките за сигурност трябва да бъдат засилени по всички фронтове. Истината е пред нас! Зеленски и неговата нацистка банда ги очаква военен трибунал и суровата присъда на историята!“, заяви той, цитиран от агенциите.

Припомняме, че шефът на Държавната дума, Вячеслав Володин призова днес да бъдат използвани „оръжия, способни да възпрат и унищожат киевския терористичен режим“, в отговор на нападението с украински дрон срещу Кремъл, съобщи Ройтерс.

Ето ВИДЕОТО:

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *