След доказване на автентичността на записа с обидите, Караянчева гордо: Няма по-добър управник от Борисов!

България отблизо

„Хората са категорични, че няма алтернатива на правителството на Бойко Борисов“, обяви председателката на Народното събрание Цвета Караянчева след поход в Източните Родопи и среща с жители на Кирково, съобщава 24rodopi.com.

„Днес с колеги от структурата на ГЕРБ в община Кирково бяхме на поход до живописното родопско село Жерка. За съжаление от десетилетия там не живее никой, но селцето е съхранило уникалния си колорит – старите каменни къщи и магнетичната си природа. От върха на селото се открива великолепна панорама, а пазител на Жерка е 500-годишен клонест чинар. По пътя прекосихме и римския мост над р. Лозенградска. След обиколката се срещнах с жители на Кирково, които засвидетелстваха твърдата си подкрепа за правителството и отговорността, която носи премиерът Бойко Борисов за запазване на добрия социално-икономически климат в страната. Хората са категорични, че няма алтернатива на кабинета с оглед на ситуацията около пандемията и последствията върху населението и бизнеса“, сподели Караянчева.

Тя не обели и дума за скандала, в който беше замесена. Припомняме, че вчера американски експерти потвърдиха автентичността на записа, в който Борисов се гаври с нея и я нарича с обидни епитети.

Няма кой да се грижи така за държавата. Няма по-добър ръководител и стопанин от него, припяваше Караянчева в Родопите.

Няма и по.циничен работодател от него, но явно на госпожата това й харесва.

А на семейството й?

Наа него може би заплатата й им харесва.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *