Смях! Борисов започна люта борба! Няма да повярвате от какво ще прочиства държавата!

България отблизо

Разпоредил съм на МЗХГ и БАБХ да започнат процедури по пръскане срещу комари край Дунава.

Това каза министър-председателят Бойко Борисов при представяне на резултатите от първото тримесечие на 2019 г. за тенденциите и нивата на незаконна търговия с цигари от проучването на празните опаковки, предаде „Фокус“. „Разпоредил съм на земеделието и БАБХ, защото по Дунава от комари, насекоми и въшки е страшно бедствие. От този климат, това всичко избуява. Сега тепърва ще почнем с процедурите“, посочи той. „Това означава, че най-рано в началото на август да приключат, ако няма обжалвания. Помолил съм ги да се свържат с кметовете, за да ни улеснят“, коментира премиерът.

„Трябва със самолет да се пръска около Дунава, защото и да пръскаш в населеното място няма да има ефект“, поясни той. По думите му Министерството на земеделието, храните и горите ще предупреди всички пчелари и животновъди за предстоящите действия. „В рамките на днешния и утрешния ден ще направим такива действия, за да спасим хората от това бедствие”, добави министър-председателят.

Интересно няма ли кметове на общини, няма ли служби за борба с комарите и кърлежите, та Бащицата се е захванал и с тази задача? Или без негово нареждане не могат и да шукнат?

Или просто държавата – това е той. И докато не каже, нищо не се случва.

Колкото до признанието, че в тази част от България има въшки и откритието, че са голяма напаст, Таткото на нацията просто изби рибата.

Щом има въшки, значи хората живеят в примитивни условия, бедни са и са с век назад по жизнен стандарт.

А как ще протече пръскането срещу въшки със самолет, ей Богу, идея си нямаме.

Но важното е, че ТОЙ има.

Tagged

1 thought on “Смях! Борисов започна люта борба! Няма да повярвате от какво ще прочиства държавата!

  1. БИЛ СЪМ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ПО ТОЗИ РЕГИОН,НАИСТИНА ТАМ Е ЛЯТНА ТРАГЕДИЯ С КОМАРИТЕ И КМЕТОВЕТЕ И СЛУЖБИТЕ НЕ МОГАНТ ДА СЕ СПРАВЯТ,ДАЖЕ И „БАЩИЦАТА“ НЯМА ДА СЕ ПРАВИ, ЗАЩОТО ЩЕ БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ САМО ТЕРИТОРИЯТА ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА ,А КОМАРИТЕ ПРИСТИГАТ ОТ НЕОБРАБОТЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ НА РОМЪНИЯ !!!!! ЕТО ТОВА Е ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *