Соломон Паси се изцепи: Ленин, Сталин и Путин са масови убийци!

България отблизо

„Кои са топ 4 масови убийци в Европа? Това са Ленин, Сталин, Хитлер и Путин“, коментира Соломон Паси в сутрешния блок на bTV. По думите му на тези четири човека не трябва да се дава думата.

Нека припомним, обаче, на Паси, че Путин има чудесни отношения с Израел. Следователно те не смятат Путин за убиец, още по-малко пък за масов убиец. Тоест, приказките на Пасито за руския държавен глава са пълни глупости и измишльотини. Той явно продължава да мисли, че ако повтаряш лъжите много пъти, накрая те може и да станат истина. Но… явно е забравил, че хората мислят, а особено българите отдавна не приемат нищо на доверие.

 

„Истината не е във всички гледни точки, а в добрите гледни точки“, продължава да коментира Паси.

С това той май иска да каже, че истината е само в неговата гледна точка. Само че като обявява това, Паси май не усеща, че започва да прилича на един малък диктатор. Защото само техните гледни точки са единствено правилни и истинни.

Според Паси, позицията на страната ни да не даваме оръжие на Украйна е погрешна.

„Трите най-големи заблуди са, че трябва да се чуят всички гледни точки, че истината е някъде по средата и, че решението идва с дипломация. Маргарет Тачър е казала дипломация без оръжие е като оркестър без инструменти“, каза Соломон Паси.

„Няма как да бъдем неутрални. Това е война срещу нас, срещу Европа. Путин е нападнал Европа“, каза Паси.

На думите за „оръжието за Украйна“, което Паси така жадува да даде ще кажем, че ако е толкова лют срещу руснаците, да вземе да ни даде пример и да отиде на фронта. Нека там да показва смелост и натовска решителност, а не само да каканиже празни приказки.

Според Паси е възможно мирният договор между Украйна и Русия да бъде подписан в Израел. „Когато една държава е ядрена държава, тя може да си позволи да посредничи“, обяснява Паси.

Но отново забравя да си спомни, че макар Израел да е ядрена държава, тя е с несравнимо по-малък капацитет от Русия. Което означава, че ядреното оръжие май не й помага много.

Tagged

2 thoughts on “Соломон Паси се изцепи: Ленин, Сталин и Путин са масови убийци!

  1. Не се гневете на яхнатите от дявола, те не знаят какво говорят и вършат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *