Социолог разкри: Става страшно за ГЕРБ! Фандъкова губи 100 000 гласа!

България отблизо

Йорданка Фандъкова има с около 100 000 гласа надолу и това не е добро представяне, разкри социологът Първан Симеонов в ефира на Нова телевизия.

Незадоволително е и представянето на Мая Манолова. На балотажа, обаче, всичко започва отначало. И затова не е ясно дали Манолова няма да успее да стопи разликата, допълни социологът.

Оказа се, че има и друга изненада. Изглежда, че Дани Каназирева в Пловдив не е втора. Втори е кандидатът на ВМРО Славчо Атанасов. Тази „изненада“, обаче, не се дължи на самото гласуване, а на зловредни влияния върху екзитпола. Ще проследим какво точно се е случило и защо се е получило това объркване в резултата за Пловдив, обяви политологът Евелина Славкова от „Тренд“.

Първан Симеонов пък, видя голяма конспирация на тези избори.

„Това, което Евелина Славкова каза, е много важно. Тъжно е, че един от кандидатите се оказа в неравнопоставена позиция – това е Славчо Атанасов. Ако някой си е правил сметка, че той ще загуби екранно време вечерта, не си е направил сметките правилно“, заяви Симеонов.

„Тези неща обикновено имат ефект на махалото. Ако някой умишлено е опитал да прокара свои приближени хора през секции да гласуват по точно определен начин, за да изпъкне даден кандидат, не му прави чест“, смята политологът от „Галъп“.

„Вчера затова призовах хората да спрат да гледат класациите. Обикновено като изпъкне такава разлика от сутринта, много хора се обезкуражават и не гласуват. Така се влияе на вота. Знайте, че това са прогнозни изследвания на база на това, което хората ни казват“, подчерта Симеонов.

Значи какво се оказва? социологът знае как се правят изборните мошеничества, но го пази в тайна. Другото, което пази в тайна е колко гласа реално е загубила Йорданка Фандъкова, респективно Борисов. Оказва се, че те наистина са около и над 100 000 гласа. А на практика това означава, че ГЕРБ губят повече от половината гласове, които са гласували за тях през 2015 г.

А това вече е началото на края. И много по-добре е Борисов сам да се оттегли от властта, отколкото народът да го събори триумфално. понеже една разгромна изборна загуба, каквато наистина предстои, ще има и искания за разследване на всички афери, далавери и гешефти. И, разбира се, Народен съд за виновните. А, както знаем, най-отговорен и съответно най-виновен за всичко, което се случва по време на неговото управление е самият Борисов.

Така че по-добре да не чака Народния съд, а да се маха овреме. Докато все още може.

istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *