Стана ясно защо Слави даде първо интервю точно на Петър Волгин! Ще се смаете!

България отблизо

За първото си интервю пред медии Слави Трифонов избира… Волгин. Пьотр Волгин, от чието предаване нон стоп се лее антиевропейска и проруска хибридна пропаганда. Какво повече да се каже. Изключително показателно…

Това написа в профила си във Фейсбук композиторът и бивш заместник министър на културата Виктор Стоянов.

Ето какво коментира още той:

 

„От изборите насам, шефът на ИТН е отговарял веднъж на въпроси и то в личната си страница във Facebook, но сега той избра журналиста Петър Волгин и неговото предаване „Политически НЕкоректно“ по БНР“.

Само да допълним, че явно този бивш зам. министър на културата явно не познава хората от гилдията. Понеже името Петър Волгин е псевдоним. Истинското име, с което радиожурналистът е роден в София и завършил българска филология в Софийския университет е Петър Петров Георгиев.

Така че нека да не говорим за каквато и да било пропаганда от страна на Петър Волгин. Той просто отразява мнението на 80% от хората в България, които обичат Русия и са признателни за саможертвата на нашите руски братя, които положиха костите си за свободата на България.

А иначе, любимите на този бивш зам. шеф на културата „войници“ от Брюксел, Ню Йорк и Маями не си мръднаха пръста да ни помогнат в бедата, по време на турското робство.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *