Станислав Балабанов отговори на отцепниците: Подложени сме на изключителен натиск от мутри!

България отблизо

Днес е един прекрасен ден, защото преди около час видяхме едни хора, които с поведението си в национален ефир доказаха, че са предатели. Това заяви на брифинг пред медиите депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

„Истината е, че бяхте свидетели на един куп лъжи, без нито един факт“, каза Балабанов, коментирайки пресконференцията на отцепниците на ИТН.

 

„Слушах пламенното слово на Радостин Василев. На едната везна стоят инсинуациите и лъжите, а от другата страна сядаме ние, за да коментираме фактите. В момента се случва нещо безпрецедентно, подложени сме на изключителен натиск от мутри. Мутрата Радостин Василев говори всевъзможни измислици“, каза Балабанов.

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пък пусна запис на телефонен разговор, в който Радостин Василев убеждава депутатката Христинка Иванова да се присъедини към отцепниците. Тя обаче се е отказала в последния момент.

„Подай молба, че напускаш НС. Ние няма да ставаме ПП, ние няма да ги подкрепяме, те имат от друго място подкрепа. За да останеш депутат.

Утре ще ти пратя хора да подадеш молба за напускане на НС. И ще го направиш“, казва в заключение Василев.

„Заплахи, натиск. Изключително съм щастлив, че подобен душевен отпадък не е при нас. Това е прекрасно за нашата партия. Чухте, че са имали среща с Кирил Петков в неговия апартамент“, подчерта Йорданов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *