Стъки: Давам под съд сатанистите, които скочиха срещу мен! Разните там протестърчета и хора, които ме обидиха лично!

България отблизо

Шефът на родната федерация по ММА Станислав Недков – Стъки изригна мощно в социалните мрежи и обяви, че завел дела за клевета срещу няколко от организаторите на протестите в София.

 

Стъки посочи Арман Бабикян и Добри Божилов и категорично заяви, че няма да допусне те и хора около тях да очернят труда на спортистите след разпространените информации, че ММА федерацията е сключила споразумение за държавна помощ в размер на 3 милиона лева.

„Купува ли си с държавни пари Бойко, подкрепата на спортни батки и различни известни фигури? Т.е. плаща ли народът със собствените си данъци, за това да бъдат охулвани и потушени собствените му протести? Със сигурност от тази криза доста хора направиха пари, и Стъки не е от изпусналите келепира…“, внушава статията, срещу която изригна Недков.

Пълният му пост във Фейсбук без редакторска намеса:

На днешния светъл ден, когато всички православни християни се радваме на Рождество Богородично, борещите се за власт сатанисти произведоха поредната фалшива новина свързана с мен.

Този път се изплюха върху федерацията по ММА, която всяка година носи медали от Световни и Европейски първенства, и която вече 6 години държи отборната титла на Балканския полуостров!

След поредица от безумни лъжи, празните глави на драпащите за власт не се спряха, като днес направо минаха всякакви граници, измисляйки си милиони, които федерацията управлявана от мен уж била получила.

До сега подминавах със снизхождение гадостите, които всеки ден изфабрикуваха тези нещастници, но търпението ми преля! Няма да допусна нереализирани хорица да правят нескопосани опити да очернят  труда на стотици треньори и състезатели! Тези достойни българи полагат огромен труд, за да допринесат за националното ни самочувствие, чрез победите си и развявайки гордо трибагреника по света!

Давам лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко свързани с тиражираните срещу мен клевети на специализирания отдел “Киберпрестъпност” към ГДБОП!
Завеждам съдебни дела срещу тях и срещу всеки друг, който си мисли, че може безнаказано да лъже и да фабрикува измислици и фалшиви новини срещу мен и управляваната от мен спортна организация!

Всеки здравомислещ човек може сам да провери какви годишни субсидии получава всяка спортна федерация.

П.П. Информацията за финансирането на спортните федерациите в България е публична и всеки може да провери какъв е размера на финансирането на БФ ММА!

За информация ще кажа само, че въпреки големите успехи и спечелените за 6 години от наши състезатели над 300 медала от Световни, Европейски и Балкански първенства, финансирането е в пъти под тиражираното и БФММА е една от федерациите с най-ниско финансиране у нас!

Което съответно показва липсата на зависимости!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *