Теменужка Петкова: Не очаквайте никакви оставки! Без ГЕРБ България не може да върви напред!

България отблизо

На България и трябва стабилност и тя не може да се гарантира в условия на хаос, в който някои политически сили се опитват да тласнат държавата. Това каза министърът на енергетиката Теменужка Петкова в телевизионно интервю.

„Смятам, че темата свързана с оставката беше много широко обсъждана. На първо място, което смятам, че трябва на България в настоящия момент е стабилност. Тя не може да се гарантира в условия на хаос, в който някои политически сили се опитват да тласнат държавата.

Тези хора дават ли си ясна сметка към какво тласкат държавата. На фона на това, което предстои последното нещо, което е необходимо на България е да има хаос в държавата и да има юмруци, които да се развяват“, заяви още Теменужка Петкова.

„Ние от ПП ГЕРБ никога не сме били на власт заради самата власт. Ние сме печелили избори, те са печелени на база на програма, на ясно дефинирани приоритети, цели. За това хората толкова пъти дават своя вот за нас. Изборите са най-добрият барометър кой каква оценка ще получи от обществото“, изтъкна още Петкова. Тя отчете, че правителството е легитимно избрано и държавата е стабилна.

Според нея не се налага предизборна ситуация, която ще измести изборите с два месеца преди редовния вот. На въпрос дали е протакане предложението на управляващите за нова Конституция, министър Петков поясни, че идеята за нова Конституция е ясен знак, че ГЕРБ чува гласът на хората. Министърът изтъкна, че темата отдавна се дискутира в ПП ГЕРБ. Министър Петкова отчете, че консултациите са за това, за да се види каква е нагласата на останалите парламентарно представени политически сили. „Предложеният проект на Конституция е една много добра основа за водене на дискусия“, каза Петкова. „Ние ще проведем разговори с нашите коалиционни партньори. Така смятаме, че е редно. Нека да чуем първо тях. След това всяка една от парламентарно представените политически сили е добре дошла“, каза още Петкова. Тя заяви, че ПП ГЕРБ е предложила е само проект.

Tagged

1 thought on “Теменужка Петкова: Не очаквайте никакви оставки! Без ГЕРБ България не може да върви напред!

  1. Като няма остовки, ще има въоръжаване на народа и стрелба, след като сте глухи и слепи за да видите националната катастрофа до която ГЕРБ докара България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *