Тома Биков: Рашков е червен и ни тормози. Ще гласуваме против кабинета на Петков!

България отблизо

„Може да се каже, че има две основни групи фигури в така представения състав на Министерския съвет на кабинета „Петков“. Заради тези групи ще се стигне до напрежение в следващите месеци“, така Тома Биков от ГЕРБ коментира състава на кабинета „Петков“, който беше представен вчера.

„Тези разделение дори не са толкова на партиен принцип. Основно представителите в кабинета могат да се разделят на партийни фигури, корпоративни фигури и малко милиционери, които контролират и едните и другите“, заяви той.

„Присъствието на Бойко Рашков за нас е червена линия, която ние не можем да прескочим и заради това няма как да подкрепим това правителство. Ще гласуваме против кабинета „Петков“. Докато Рашков е в Министерския съвет няма как да коментират каквото и да било с нас.

Ние искаме да възстановим политическия диалог, но с присъствието на Рашков това няма как да стане. Той ще бъде проблем повече за управляващите, отколкото за опозицията“, каза още Биков.

Пред Рашков сега има само две задачи: първата – да прави чадър на тези, които управляват, а втората – ако някой не слушка да го контролира.

Държавен служител с 19 имота да ми казва на мен, че съм „мафия“. Този на мен да ми говори за мафия ми е малко повече“, ядоса са Биков по адрес на Рашков, който е издигнат за вътрешен министър в кабинета „Петков“.

Tagged

2 thoughts on “Тома Биков: Рашков е червен и ни тормози. Ще гласуваме против кабинета на Петков!

  1. Абе, Биков, нееднократно съм подозирал, че си по-интелигентен от това, което внушава твоята зоофамилия, но съм констатирал и още нещо – че винаги , когато се нагърбваш със защитата на незащитимото – изявите на твоите началници в партиен план, падаш толкова ниско, че е срамно човек да те чете. Говориш за Б. Рашков, че бил червен. Ами има ли по-червени от твоя пряк шеф и обкръжението му – виж им биографиите и членските им бкп-карти … Въпреки, че ако трябва да бъдем обективни, тъкмо „червената“ власт превърна изостанала, кална и феодална България в индустриална и просперища, за да стигне до 24 место в света по индекс на човешкото развитие в класациите на ООН.

  2. Спокойно бе, момче младо–тепърва ЯКО ЩЕ ЯДЕТЕ ТОЯГАТА! И като не гласувате, като не… и т.н ,какво очаквате да се случи–г–н Рашков да не преследва Борисов, Гешев и компания, и да не ги постави там, където им е мястото?!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *