Томислав Дончев намери лек за коронавируса! Намесени са студенти и…синоптици!

България отблизо
Специалистите смятат, че със затоплянето на времето коронавирусът ще изчезне. Това заяви по БТВ вицепремиерът Томислав Дончев.

Затова  се следят температурите в двата града, където има установени болни на коронавирус. Томислав Дончев коментира също, че няма как да не се допусне заразата, имайки се предвид свободното движение на хора и търговия.

Как се следят температурите и вече и времето ли зависи от ГЕРБ, не е ясно.

Кои специалисти се цитират, също не е ясно. Важното е да се покаже, че правителството работи, та се къса. И е поставило по един термометър във всеки град.

 

Според него досега мерките са насочени към възпрепятстване на вируса да навлезе на нашата страна, а сега усилията са свързани със спиране разпространението. Дончев каза, че е важно да се разбере кой е нулевият пациент, за да се установи откъде е принесена болестта у нас.

То в света не откриха нулевия, камо ли у нас, но нейсе. Патаклама да става, тъпани да се бият.

 

Вицепремиерът потвърди, че на стоежа на Балкански поток има работници италианци.

„Оказва се, че в България има не малко италиански студенти. Предстои те да се върнат вкъщи за Великден“, посочи още той.

 

Дончев обясни, че е имало разговори с образователния министър Красимир Вълчев, за да се направи нареждане на италианските студенти да им бъде казано, че при ново връщане у нас ще бъдат поставени под карантина.

А при тези противоречиви и некомпетентни на моменти речи, не е ли най-добре правителството да излезе за малко под карантина?

Може и завинаги!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *