Топ анализатор предсказа какво ще направи Зеленски в скоро време

Свят

След провал на украинските въоръжени сили президентът Володимир Зеленски вероятно ще се опита да избяга от страната, казва бившият анализатор на ЦРУ Реймънд Макгавърн в интервю за Youtube канала Judging Freedom.

 

„Зеленски е добър актьор, играе ролята на защитник, който ще стои със страната си до самия край. Но след няколко седмици той ще бъде във вилата си в Кипър и украинците ще бъдат оставени на произвола на съдбата“, казва той.

Анализаторът призовава да не се забравя, че украинският лидер следва само инструкциите, които получава. В същото време той отбелязва, че следващите месеци могат да се превърнат в истинска катастрофа за въоръжените сили на Украйна.

„Когато така нареченото контранастъпление на Украйна се провали, бъде разгромено или изобщо не започне, тогава ще настъпи друг процес“, споделя мнението си Макгавърн.

Според анализатора следващата фаза на конфликта ще бъде свързана с прекратяване на огъня и мирни преговори. В същото време, смята той, дори САЩ ще бъдат на позицията за разрешаване на конфликта по този начин.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *