Топ психиатър разби на пух и прах Йочев и Цънцарова заради атаката по Григорова

България отблизо

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова написа в профила си във Фейсбук изпепеляващ коментар срещу водещите на сутрешния блок на bTV – Златимир Йочев и Мария Цънцарова. Причината за „диагнозата“ на топ специалиста  по душевни болести стана поведението на телевизионерите  по време на интервюто им с кандидата за кмет на БСП и Левицата Ваня Григорова.  

 

Ето какво написа тя: 

Преди време, когато стана скандала с министерския съветник в „Пирогов“, имаше интервю на цънцарова и йочев с д-р Валентин Димитров – директорът на болницата. Гледайки го, сметнах, че това е дъното на т.нар. журналистика и повече няма накъде.

Да, ама не, както казваше ЖУРНАЛИСТЪТ Петко Бочаров.

Днес бях напълно опровергана от същите тези водещи на сутрешен блок.

Бяха поканили г-жа Ваня Григорова и веднага й се нахвърлиха като бесни и гладни питбули /а хич не са гладни, имайки предвид заплатите, които получават/. Започнаха с поста й във фейсбук от снощи. Чувах /съжалявам, че бях в колата и нямаше как да видя лицеизразите им/ с какво удоволствие натъртваха на думата, написана от г-жа Ваня Григорова – лайномет. И искаха разяснение.

Кое не им беше ясно не знам, тази дума е напълно еднозначна. Тя е като, сега ще подходя дескриптивно, уреди за физиологично облекчаване в легнало положение Нали няма да си помислите за друго, освен за едно. Та, двете лица от телевизора се нахвърлиха да разкъсат Ваня за тази дума.

Същите тези лица, обаче, не питат изобщо, когато им гостуват Паси, или Белобрадова, или Дайнов, или Калановски, за техните постове във фейсбук. А гореизброените не е като да не им гостуват.

паси – постове в социалните мрежи – „майната му на православието“, „да скопим българския лъв“

белобрадова – депутат от дб с пост на официалната й страница – „не искам кмет с миризма на кюмюр“

дайнов – светлик на дб – вижте на профила му и ще повърнете

калановски – общински съветник от дб и някакво актьорче – в нова тв – „генната смесица от различни етноси ражда красиви хора“

йочев и цънцарова, кога ще попитате тези, ама със същия хъс и злоба, за техните постове, които по мое скромно мнение са много по-гнусни, отвратителни и дискриминиращи от лайномет. Защото, ако е лайномет е вулгаризъм, то техните постове са ЦИНИЗЪМ! Ама висш цинизъм, който явно вие толерирате, след като не ги питате нищо, ама думичка не смеете да обелите. А Ваня се опитахте да я разкъсате.

Ако знаете колко бяхте жалки с въпросите за колието и имота. Защо нямахте този хъс към първоначалния капитал, с който е тръгнал фаворита ви от ДС, нямате го и към ежедневно гостуващите ви говорещи глави от управляващата КОАЛИЦИЯ /и не го наричайте това образувание неокалиция и сглобка, защото е проява на явно неуважение към интелекта на българите, все пак използвайте жаргонните изрази по-малко, медия сте ужким, не селска кръчма/, не питате и за информацията, която излезе, че същият е налял пет милиона в кампанията си. Не, за вас двойният аршин е норма на професионално поведение, а не изключение.

И това е много, много жалко. Защото вие и подобните ви направихте от медийната среда, сега отново ще стана дескриптивна, една постройка за физиологично облекчаване, обичайно в селски дворове в миналото. Разбрахте ли ме? Ако не сте, помислете и ще откриете отговора. Има звучни българска и турска дума за това, но не ги ползвам, за да не накърня нежните ви уши и души с вулгаризми.

Макар че те не са вулгарни, но пък звучат адски просташки на либерално ориентираните хора, а вие с поведението си доказвате всеки ден, че им служите вярно. Не зная какви са убежденията ви, а и това няма значение, важното е какво е вашето професионално поведение. А то не е на ниво. За мен това, което виждам в националните телевизии е сравнимо само с Мариансксата падина. Нали не звучи обидно.

С благодарност и поклон към ЖУРНАЛИСТИТЕ /без кавички/ Много от тях са мои лични приятели, с което се гордея!

P.S. Смятам, че наистина е крайно време и работещите в национални медии да подават декларации към КПКОНПИ. Казвам го сериозно. След като аз, като директор на селска болница, подавам декларация и е видно цялото ми благосъстояние, за тях е абсолютно задължително!

Tagged

1 thought on “Топ психиатър разби на пух и прах Йочев и Цънцарова заради атаката по Григорова

  1. блестящ коментар на доктор Гълъбова…………….поканих я за фейс приятелка …..няма как да е иначе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *