Търпението на ДРАКОНА свърши: Китай нанася УДАР на САЩ! Фактите са ПОТРЕСАВАЩИ! /И Видео/

Свят

Китайски контраадмирал предупреди, че Китай може да потопи два американски самолетоносача и така да сложи край на хегемонията на Вашингтон в Тихия океан.

Контраадмирал Лоу Юен коментира пред аудитория в Шънджън, че „онова, от което САЩ най-много се страхуват, е да не дадат жертви”.

По думите му новите китайски суперсамолетоносачи могат с лекота да потопят американски кораб от същия клас и така да убият 5000 противникови войници. А ако ударят два, „тогава ще разберем колко уплашена е Америка”.

В навечерието на новата година контраадмирал Лоу дискутира отношенията между Китай и САЩ по повод ескалацията в търговската война помежду им.

Според него това „определено не е само икономическо и търговско противопоставяне”, а е „първостепенна стратегическа тема”, съобщава vesti.bg .

Днес китайският президент Си Дзинпин пък, в прав текст заяви, че Тайван скоро ще се върне в състава на Китай по формулата “Една държава, две системи“. Това негово изявление бе разчетено да “помогне“ на янките да разберат, че вече не са никаква суперсила и не контролират нито Русия, нито Китай.

Всъщност, по всичко изглежда, че търпението на Китай и Русия вече е на приключване. Защото янките се опитват да водят хибридните си войни на много фронтове. С Русия, с Китай, с Близкия Изток, с Венецуела и Никарагуа. Със страните от Източна Европа. Изобщо пиеската САЩ срещу целия свят е в пълен ход.

Но, също по всичко изглежда, че янките няма да успеят да се справят с всички. И това тяхно отчаяно усилие, намирисва на последен опит да внушат страх у народите. И да ги покорят не със своята сила, а със силата на страха.

Само че вече никой народ не се бои от заплахите на САЩ. Понеже янките докараха десетки народи до ръба на мизерията. Така че те вече няма какво да губят. И се съпротивляват все по-силно. Дори в самите цитадели на Запада. Някой очаквал ли е такова силно протестно движение във Франция, когато избухнаха протестите на жълтите жилетки“?

В Германия също се появиха партии като „Алтернатива за Германия“, които могат да поставят кръст на днешните управляващи елити. Същото става и в Белгия. И в много други държави. Да не говорим за непокорството на Вишеградската четворка.

Така, на практика се оказва, че ерата на американската хегемония над света свърши още преди да е започнала. Понеже високомерието и нахалното пренебрегване на коренните интереси на държавите, вбеси всички. И къде явно, къде по-скрито, но всички държави вече се присламчват към съпротивата на Русия и Китай срещу опитите на САЩ да наложат волята си над целия свят.

И „САЩ срещу света“ изведнъж и съвсем неочаквано за янките, се превърна в плашещото „Светът срещу САЩ“. А такава война янките никога няма да спечелят.

Виж Видеото:

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *